קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בורבון ופאי קרם בננה שביר

בורבון ופאי קרם בננה שביר
אם $1.73 למנה נופל בתקציב שלך, בורבון ופאי בננה פריכה יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 825 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-134 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חלמונים, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו לחם בננה עם גלידת קרמל ופקאן פריכים, בננה פנקייק גלידה עם מייפל פריך # SundaySupper, ו עוגת קרם קרמל-בננה בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. קלף חמאה עם 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מערבבים בוטנים, סוכר מגורען וסירופ תירס בסיר בגודל בינוני כבד ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד שהסוכר מתמוסס, 2 עד 3 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא ענבר עבה ועמוק וטמפרטורה קורא 295°f על מדחום ממתקים, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
הסר מהחום ומערבבים מיד סודה לשתיה ו 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
יוצקים תערובת על תבנית אפייה מוכנה ומורחים לתוך שכבה זוגית (בערך, מלבן 12 על 8 אינץ') עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
5
בואו שביר מגניב להקשיח על גיליון, 30 עד 45 דקות. כאשר מגניב, באמצעות פטיש בשר, לשבור שביר לחתיכות קטנות ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6
בינתיים, להתאים מתלה תנור למצב בינוני מחממים תנור ל 177°. להמיס 8 כפות חמאה. Pulse נילה חתיכות פרוסות במעבד מזון עד שהם הופכים פירורים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
(55 ופלים)(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מוסיפים 1/4 כוס סוכר חום בהיר 1/4 כפית מלח ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
מוסיפים חמאה מומסת ודופק שוב לשלב. לחץ על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת springform, עוזב על 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
9
אופים קרום עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
11
בינתיים, להביא חלב לרתיחה בסיר קטן או מיקרוגל. ב גדול תחתית סיר whisk הנותרים 1/2 כוס סוכר חום בהיר, קורנפלור, חלמונים ביצה, הנותרים 1/4 כפית מלח. בעוד להקציף במרץ, להוסיף 1/4 כוס חלב רותח, ולאחר מכן, להוסיף חלב שנותר בזרם יציב איטי, כל הזמן whisking. להביא תערובת לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן; תערובת יעבה את העקביות של פודינג. המשך להרתיח במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
הסר מן החום ומערבבים הנותרים 2 כפות חמאה, בורבון, תמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
13
להעביר פודינג לקערה גדולה. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג ומקרר עד קר. לחלופין, מניחים קערה באמבט קרח ומערבבים פודינג עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
כדי להרכיב, לחתוך בננות באלכסון לפרוסות דקות (בערך 1/4 אינץ ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
15
מורחים חצי פודינג על החלק התחתון של קרום מוכן. פודינג העליון עם חצי חתיכות שבירות ואז שכבה עם חצי בננות פרוסות, הסדרת אותם דפוס מעגלי. עם מברשת מאפה, מברשת בננות עם מיץ תפוזים. בננות למעלה עם פודינג שנותר, אז פודינג העליון עם בננות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
16
מברשת בננות עם הנותרים מיץ תפוזים, ואז מפזרים עם הנותרים שביר. מקררים 30 עד 60 דקות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)