בורבון ופאי קרם בננה שביר
אם $1.73 למנה נופל בתקציב שלך, בורבון ופאי בננה פריכה יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 825 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-134 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חלמונים, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו לחם בננה עם גלידת קרמל ופקאן פריכים, בננה פנקייק גלידה עם מייפל פריך # SundaySupper, ו עוגת קרם קרמל-בננה בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. קלף חמאה עם 1 כף חמאה.
מערבבים בוטנים, סוכר מגורען וסירופ תירס בסיר בגודל בינוני כבד ומבשלים מעל חום בינוני, ערבוב, עד שהסוכר מתמוסס, 2 עד 3 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת היא ענבר עבה ועמוק וטמפרטורה קורא 295°f על מדחום ממתקים, 8 עד 12 דקות.
הסר מהחום ומערבבים מיד סודה לשתיה ו 1/4 כפית מלח.
יוצקים תערובת על תבנית אפייה מוכנה ומורחים לתוך שכבה זוגית (בערך, מלבן 12 על 8 אינץ') עם כף עץ.
בואו שביר מגניב להקשיח על גיליון, 30 עד 45 דקות. כאשר מגניב, באמצעות פטיש בשר, לשבור שביר לחתיכות קטנות ושמורה.
בינתיים, להתאים מתלה תנור למצב בינוני מחממים תנור ל 177°. להמיס 8 כפות חמאה. Pulse נילה חתיכות פרוסות במעבד מזון עד שהם הופכים פירורים בסדר.
מוסיפים 1/4 כוס סוכר חום בהיר 1/4 כפית מלח ודופק לשלב.
מוסיפים חמאה מומסת ודופק שוב לשלב. לחץ על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת springform, עוזב על 1/2 אינץ ' מהחלק העליון של מחבת.
אופים קרום עד הזהב, 10 עד 12 דקות.
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין.
בינתיים, להביא חלב לרתיחה בסיר קטן או מיקרוגל. ב גדול תחתית סיר whisk הנותרים 1/2 כוס סוכר חום בהיר, קורנפלור, חלמונים ביצה, הנותרים 1/4 כפית מלח. בעוד להקציף במרץ, להוסיף 1/4 כוס חלב רותח, ולאחר מכן, להוסיף חלב שנותר בזרם יציב איטי, כל הזמן whisking. להביא תערובת לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן; תערובת יעבה את העקביות של פודינג. המשך להרתיח במשך 1 עד 2 דקות.
הסר מן החום ומערבבים הנותרים 2 כפות חמאה, בורבון, תמצית וניל.
להעביר פודינג לקערה גדולה. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של פודינג ומקרר עד קר. לחלופין, מניחים קערה באמבט קרח ומערבבים פודינג עד מקורר לחלוטין.
כדי להרכיב, לחתוך בננות באלכסון לפרוסות דקות (בערך 1/4 אינץ ' עבה).
מורחים חצי פודינג על החלק התחתון של קרום מוכן. פודינג העליון עם חצי חתיכות שבירות ואז שכבה עם חצי בננות פרוסות, הסדרת אותם דפוס מעגלי. עם מברשת מאפה, מברשת בננות עם מיץ תפוזים. בננות למעלה עם פודינג שנותר, אז פודינג העליון עם בננות שנותרו.
מברשת בננות עם הנותרים מיץ תפוזים, ואז מפזרים עם הנותרים שביר. מקררים 30 עד 60 דקות ומגישים.