בורבון-פקאן טארט
והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 309 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, סירופ תירס, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טארט פקאן בורבון קל, בורבון-פקאן טארט עם טפטוף שוקולד, ו טארט תפוחים ופקאן עם רוטב קרמל בורבון.
הוראות
מניחים את הקרום במחבת טארט 10 אינץ עםתחתית להזזה; הקש את הקרום למחבת.בליטה חתוכה. הצינה קרום 30 דקות.
מחממים תנור ל 191°. קו קרום עםנייר; למלא שעועית יבשה.
אופים עד סט סרטנים וזהב חיוור, כ -30 דקות.
אופים קרום untilgolden חום, על 10 דקות.
מניחים panwith קרום על גיליון אפייה rimmed.
בינתיים, באמצעות מיקסר חשמלי, beateggs וסוכר בקערה בינונית. מקציפים סירופ בלוט.
מוסיפים חמאה, בורבון, וניל ומלח, מכים עד מעורבב. מערבבים בפקאנים.
יוצקים פקאן מילוי לתוך קרום חם.
אופים עד למרכז המילוי מוגדר, על 25minutes. טארט מגניב על מתלה 1 שעה; removepan צדדים.
מגישים מעט חם או בחדרטמפרטורה. לעשות קדימה: יכול להיות made8 שעות קדימה. לחמם מעט לפניהמשמרת, אם תרצה.