קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

בורגר נקניק עוף עם רוטב ברביקיו בצל בלסמי

בורגר נקניק עוף עם רוטב ברביקיו בצל בלסמי
בורגר נקניק עוף עם רוטב ברביקיו בצל בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 704 קלוריות , 46 גרם חלבון ו -46 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אם יש לכם חומץ בלסמי מיושן, בצל, גבינת רומנו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם ליום האב . מתכון זה אופייני למטבח ברביקיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 73% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רוטב ברביקיו קוריאני , רוטב ברביקיו מתוק חריף , ופיצה איטלקית נקניק איילים עם גבינת ריקוטה, פטריות מוקפצות ובצל .

הוראות

1
שמים 2 כפות שמן זית כתית מעולה בסיר על אש בינונית גבוהה. אם אתה מבשל בחוץ אתה יכול לבשל מעל להבות הגריל.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומר, קלוי קלותזרעי שומר, קלוי קלות
ציוד שתשתמש בו
4 שיני שום, מגורדות במיקרו-מטוס או בצד הקטן של פומפיה4 שיני שום, מגורדות במיקרו-מטוס או בצד הקטן של פומפיה
שום, מגורר עם מיקרו-מטוס או הצד הקטן של פומפיהשום, מגורר עם מיקרו-מטוס או הצד הקטן של פומפיה
2
הוסיפו את הפנצ'טה לסיר ופרכו אותה, 3 עד 4 דקות, הוסיפו את הבצל לסיר ותבלו במלח ופלפל - כבדו על הפלפל הזה. הפלפל השחור באמת יאזן את המתיקות של הרוטב שלך בהמשך.
מרכיבים שתצטרך
עם מטוס מיקרו או הצד הקטן של פומפיהעם מטוס מיקרו או הצד הקטן של פומפיה
בצל אדום קצוץבצל אדום קצוץ
2 בצלים אדומים קצוצים2 בצלים אדומים קצוצים
פתיתי פלפל -- לכו כבדים יותרפתיתי פלפל -- לכו כבדים יותר
1 כפית פתיתי פלפל אדום כתוש -- כבד יותר עבור חריף נוסף1 כפית פתיתי פלפל אדום כתוש -- כבד יותר עבור חריף נוסף
ציוד שתשתמש בו
פתיתי פלפל אדום כתוש -- לכו כבד יותר עבור חריף נוסףפתיתי פלפל אדום כתוש -- לכו כבד יותר עבור חריף נוסף
3
מוסיפים את עלה הדפנה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עבור חריף נוסףעבור חריף נוסף
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
4
בזמן שהבצל מתבשל, מניחים את העוף הטחון בקערה ומוסיפים זרעי שומר, פתיתי פלפל אדום, פלפל אנגלי, גרידת תפוז, רוזמרין, שום, מלח ופלפל לפי הטעם וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררתחופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
3 כפות רוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפים3 כפות רוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפים
רוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפיםרוזמרין קצוץ דק, 4 עד 5 ענפים
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
גרידה כתומהגרידה כתומה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מערבבים את הבשר עם תבלינים ויוצרים 4 קציצות גדולות. צור שקע רדוד בכל קציצה במרכזה כדי למנוע מההמבורגר להתנפח בזמן הבישול. שוטפים ומטפטפים את הקציצות בשמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מניחים את הקציצות על הגריל ומבשלים 6 עד 7 דקות מכל צד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
כשהבצל רך מאוד ומתחיל להתקרמל, מסירים את עלה הדפנה ומוסיפים את רוטב ווסטרשייר, חומץ בלסמי, דבש או סוכר ומיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
תנו לרוטב להסמיך ולהמתיק עד 6 עד 7 דקות עד שהנוזלים יהיו סירופיים. התאם את רמת הפלפל השחור לטעם שלך.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
9
מערבבים את האנדיב הקצוץ, הארוגולה המגוררת והרדיצ'יו הקצוץ יחד. ערמו את החסה הקצוצה על תחתית הלחמנייה עם המבורגרים והרבה רוטב ברביקיו בצל. מניחים את צמרות הלחמנייה במקום ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
אנדיבאנדיב
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי

מרכיבים