קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

בורגר פטריות פורטובלו

בורגר פטריות פורטובלו
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. לך לחנות ותביא בצל, שמן זית כתית מעולה, לחמניות המבורגר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: בורגר פטריות פורטובלו, בורגר פטריות פורטובלו, ו בורגר פטריות פורטובלו.

הוראות

1
הכינו את הגריל לחום גבוה וישיר.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2
וילט התינוק תרד: בעוד הגריל הוא חימום, אם אתה רוצה, לטגן את התרד התינוק בכף שמן זית ומפזר מלח במחבת גדולה על חום גבוה בינוני, רק עד wilts תרד, ולאחר מכן להסיר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
תרד נבול בעדינות יישאר על בורגר פטריות פורטובלו טוב יותר מאשר תרד גלם, אשר נוטה ליפול.
מרכיבים שתצטרך
כריך פטריות פורטבלוכריך פטריות פורטבלו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4
או שאתה יכול להשתמש בתרד תינוק גלם. הבחירה שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו1 קילו שרימפס גדול, קלוף ומפורק עם זנבות הוסרו
5
פטריות ומברשת בשמן: לנגב את הפטריות נקיות עם מגבת נייר לחה. אם אתה עובד עם פטריות שלמות, לחתוך את הגבעולים (אתה יכול להשתמש למטרה אחרת, קצוץ ומטוגן או להכנת מלאי.)
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
צבע את צמרות כובעי הפטריות עם חלק מהשמן מהעגבניות המיובשות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
7
כדורי בצל גריל, כובעי פטריות, לחמניות: לגרד את הסורגים גריל נקי. באמצעות מגבת נייר מקופלת טבולה בשמן זית, לנגב את הסורגים גריל כדי שמן אותם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מברישים את כדורי הבצל עם קצת שמן זית ומניחים אותם על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
9
מניחים את כובעי הפטריות על הגריל, צד עליון למטה ראשון.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
מפזרים קצת מלח. גריל את כובעי הפטריות ואת כדורי הבצל במשך 4-5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
גריל לחמניות המבורגר, לחתוך בצד למטה, במשך כ 1/2 עד 1 דקה, עד קלוי קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
להרכיב: כדי להרכיב, מורחים כמה מיונז על כל לחמניה. שים כובע פטריות פורטובלו על הקרקעית, ואז שכבה על התרד, עגבניות מיובשות, ולבסוף קצת בצל.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו4 כובעי פטריות פורטובלו גדולים, גבעולים וזימים הוסרו
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
הגישו מיד.

יין מומלץ: פינו נואר, Tempranillo

כריך פטריות פורטבלו בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר וtempranillo. מאז המבורגרים צמחוניים הם בדרך כלל רזה, אתה רוצה נמוך עד יינות טאנין בינוניים. פינו נואר הוא בחירה מצוינת. אפשרות נוספת היא ספרדית tempranillo, אשר זוגות יפה עם טעמים ארצי שאולי יש לך שעועית, עדשים, פטריות, וכו'. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.