בורגר פטריות פורטובלו
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. לך לחנות ותביא בצל, שמן זית כתית מעולה, לחמניות המבורגר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. מתכונים דומים: בורגר פטריות פורטובלו, בורגר פטריות פורטובלו, ו בורגר פטריות פורטובלו.
הוראות
הכינו את הגריל לחום גבוה וישיר.
וילט התינוק תרד: בעוד הגריל הוא חימום, אם אתה רוצה, לטגן את התרד התינוק בכף שמן זית ומפזר מלח במחבת גדולה על חום גבוה בינוני, רק עד wilts תרד, ולאחר מכן להסיר צלחת.
תרד נבול בעדינות יישאר על בורגר פטריות פורטובלו טוב יותר מאשר תרד גלם, אשר נוטה ליפול.
או שאתה יכול להשתמש בתרד תינוק גלם. הבחירה שלך.
פטריות ומברשת בשמן: לנגב את הפטריות נקיות עם מגבת נייר לחה. אם אתה עובד עם פטריות שלמות, לחתוך את הגבעולים (אתה יכול להשתמש למטרה אחרת, קצוץ ומטוגן או להכנת מלאי.)
צבע את צמרות כובעי הפטריות עם חלק מהשמן מהעגבניות המיובשות.
כדורי בצל גריל, כובעי פטריות, לחמניות: לגרד את הסורגים גריל נקי. באמצעות מגבת נייר מקופלת טבולה בשמן זית, לנגב את הסורגים גריל כדי שמן אותם.
מברישים את כדורי הבצל עם קצת שמן זית ומניחים אותם על הגריל.
מניחים את כובעי הפטריות על הגריל, צד עליון למטה ראשון.
מפזרים קצת מלח. גריל את כובעי הפטריות ואת כדורי הבצל במשך 4-5 דקות לכל צד.
גריל לחמניות המבורגר, לחתוך בצד למטה, במשך כ 1/2 עד 1 דקה, עד קלוי קלוי קלות.
להרכיב: כדי להרכיב, מורחים כמה מיונז על כל לחמניה. שים כובע פטריות פורטובלו על הקרקעית, ואז שכבה על התרד, עגבניות מיובשות, ולבסוף קצת בצל.
יין מומלץ: פינו נואר, Tempranillo
כריך פטריות פורטבלו בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר וtempranillo. מאז המבורגרים צמחוניים הם בדרך כלל רזה, אתה רוצה נמוך עד יינות טאנין בינוניים. פינו נואר הוא בחירה מצוינת. אפשרות נוספת היא ספרדית tempranillo, אשר זוגות יפה עם טעמים ארצי שאולי יש לך שעועית, עדשים, פטריות, וכו'. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir]()
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.