בורגרים הודו עם זיגוג חרדל תפוזים
בורגרים הודו עם זיגוג חרדל תפוזים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 552 קלוריות, 60 גרם חלבון ו-11 גרם שומן כל אחת. תמורת 5.2$ למנה, מתכון זה מכסה 41% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו פפריקה טחונה, פלפלי ג'לפנו, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים להכנה היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה האמריקאית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 72%. מתכונים דומים: בורגר טונה צהוב סנפיר עם זיגוג ג'ינג'ר-חרדל, בורגר טונה עם זיגוג אננס-חרדל וריש צ'ילה-חמצת ירוק, וסלמון צלוי עם זיגוג תפוז-חרדל.
הוראות
מערבבים את המלח, הפפריקה, הפלפל והשום המגורען בקערה קטנה. יוצרים 6 קציצות הודו ומפזרים משני הצדדים את תערובת התיבול.
מחממים את השמן הצמחי במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל, השום והג'לפנוס ומטגנים עד שהבצל נעשה שקוף, כ-10 דקות.
מוסיפים את המרמלדה, החרדל, הפלפל השחור ואבקת הצ'ילי ומבשלים כ-2 דקות, עד לאיחוד מלא. שומרים עד לשימוש.
מחממים גריל לגבוה. צולים את הקציצות עד שמוצגים סימנים יפים, כ-5 דקות לכל צד, ואז מנמיכים את הלהבה לבינונית ומבשלים עד שהם מוכנים היטב, 12 דקות נוספות, והיפוך לאחר 5 דקות. במקביל, קולים את הלחמניות על הגריל.
מגישים את ההמבורגרים על הלחמניות; מעל את הזיגוג, החסה, העגבנייה והבצל האדום.
יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel
מרלו, מלבק וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור המבורגרים טורקיה. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. אתה יכול לנסות את Weinert Cavas de Weinert. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-26 דולר לבקבוק.
![ויינרט קאבס דה ויינרט]()
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.