בורגרים פטריות פורטובלו
Portobello Mushroom Burgers היא מנה עיקרית צמחונית לקטו אובו . מנה אחת מכילה 462 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -23 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל אמריקאי. אם יש לכם שום, כובעי פטריות פורטובלו, עלי חסה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 59% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פטריות פורטובלו ממולאות טבעוניות על קינואה , ביצים אפויות פורטובלו ומחווני פורטובלו BBQ'd .
הוראות
בשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת, שלבו 1/4 כוס שמן ו-2 כפות חומץ; להוסיף פרוסות בצל. אוטמים את השקית והופכים למעיל; להשרות במשך 30 דקות. בינתיים מערבבים בקערה קטנה את השום, הבזיליקום והשמן הנותר.
מברישים על שני הצדדים של כובעי הפטריות; לְהַפְרִישׁ.
בסיר קטן מביאים לרתיחה את הדבש והחומץ הנותר; מבשלים 5 דקות או עד שמסמיך. לְהַפְרִישׁ.
מסננים וזורקים את המרינדה מהבצל. בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים בצל ופטריות על אש בינונית או צולים 4 אינץ' מהאש במשך 10-12 דקות או עד שהם רכים, הופכים לעתים קרובות.
מגישים על לחמניות עם חסה, עגבנייה ומוצרלה.
מטפטפים רוטב בלסמי-דבש שמור.