בורטה אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Burratan אפוי. והוא מספק כ 16 מנות . מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 348 קלוריות. אם יש לכם פלפל, שיני שום, טימין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-29 דקות. נסו פיצה בוראטה, ברוקולי ובורטה, ו סלט בוראטה (מתכונים דומים).
הוראות
לפתוח את burrata; לטפוח בעדינות יבש. לעטוף burrata בכמה שכבות של פלסטיק לעטוף כדי לשמר את הצורה" הכדור". להקפיא 8 שעות או עד קפוא לחלוטין.
שלב 2 כפיות שמן הבא 6 מרכיבים (דרך שום); לזרוק לשלב. סדר עגבניות, לחתוך צדדים למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים ב 425 במשך 40 דקות או עד שלפוחיות ונוזל כמעט מתאדה. מגניב. קוצצים תערובת עגבניות.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
עבודה עם 1 פילו גיליון בכל פעם (לכסות הנותרים פילו כדי למנוע ממנו ייבוש), להניח גיליון 1 על משטח שטוח, מעיל עם ספריי בישול. ערם גיליון פילו אחר בזווית קלה על הראשון, מעיל עם ספריי בישול. חזור על ההליך עם פילו הנותרים ספריי בישול, לדוג כל גיליון פילו מעט על הסדין הקודם. באמצעות כפית מחוררת, תערובת עגבניות כף במרכז ערימת פילו, ולהשליך כל נוזל. לפתוח בורטה, ולמקם burrata קפוא על תערובת עגבניות. מקפלים את הקצוות פילו מעל לצרף גבינה ותערובת עגבניות, לחיצה לאטום. הפוך את הכדור עם תערובת עגבניות על גבי, ומניח על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
פילו מברשת עם הנותרים 1 כף שמן זית.
אופים ב 350 במשך 30 דקות.
גבינת מטאטא 2 דקות או עד חום זהוב.