בורי אדום עם צימוקים וצנוברים: טריגליל קוי פינולי אי לובה פאסה
בורי אדום עם צימוקים וצנוברים: טריגליל קוי פינולי איובה פאסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 550 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, חומץ יין, צימוקים סולטנה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בסולטנה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת סולטנה כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. עם כפית ציון 84%, המנה הזו נהדרת. מתכונים דומים: תרד עם צנוברים וצימוקים, תרד עם צימוקים וצנוברים, ו תרד עם צנוברים וצימוקים.
הוראות
משרים את הצימוקים בכמה כפות מים פושרים למשך כ -5 דקות ואז סוחטים אותם.
שוטפים את הבורי, ואז מניחים אותם בתבנית טפלון גדולה מספיק כדי להחזיק את כולם, או עובדים בקבוצות, במידת הצורך. מפזרים את הדג עם החומץ והשמן, מפזרים את הצימוקים והצנוברים. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים על אש גבוהה, מנערים את התבנית, למשך 5 דקות, ואז הופכים את הדג ומבשלים 5 דקות נוספות.
מניחים את הדג על צלחת הגשה וממשיכים לבשל את מיצי המחבת עד שהם צמצמו בחצי.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
ניתן לשלב דגים עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שמורת טינגה פינו נואר. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -12 דולר.
![שמורת טינגה פינו נואר]()
שמורת טינגה פינו נואר
צבע גארנט קליל מפתה. על האף, תפוחים אדומים טריים עם רמזים לשקדים מתוקים, יש לו טאנינים חלקים עם חומציות בהירה וגימור פירותי.