בוריבאפ (אורז ושעורה עם ירקות)
בוריבאפ (אורז ושעורה עם ירקות) הוא חלב חינם מנה צדדית. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מיקרוגרינים, שומשום טחון קלוי, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. נסו סלט שעורה עם ירקות, על סלטי קיץ ושעורה עם ירקות, ו שעורה קלויה עם ירקות מעורבים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעורה בסיר גדול של מים רותחים במשך 35 דקות או עד רך-לעיס.
בעוד שעורה מבשלת, מניחים אורז בסיר קטן; מכסים במים עד 2 סנטימטרים מעל אורז. מערבולת אורז עם יד במחבת כדי להתסיס; לנקז. חזור על הליך 2 פעמים נוספות.
הוסף 2/3 כוס מים אורז סחוט במחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.
מערבבים אורז ושעורה בקערה גדולה.
מחממים מחבת בינונית לא דביקה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן למחבת; מערבולת למעיל.
להוסיף גזר; לטגן 2 דקות או עד פריך-מכרז.
להוסיף 1 כפית שמן וקישואים למחבת; לטגן 1 דקה או עד פריך-מכרז.
להוסיף 1 כפית שמן ופטריות למחבת; לטגן 2 דקות או עד מכרז.
להוסיף 1 כפית שמן נבטי שעועית למחבת; לטגן 1 דקה או עד נבטי שעועית לנבול.
להוסיף 1 כפית הנותרים שמן תרד למחבת; לטגן 1 דקה או עד wilts תרד. מסדרים ירקות בערמות נפרדות על תערובת אורז. Dollop עם מיסו ו gochujang; למעלה עם microgreens.