בוריטו צ'יצ'רון
המתכון בוריטו Chicharrón מוכן בערך 2 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 771 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, מים, שעועית פינטו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו Locrio de Chicharrón de Cardo, Chicharron בסגנון דומיניקני ( עורות חזיר מטוגנים), ו Frijoles con Chicharron O Garra (תבשיל שעועית עם בטן חזיר) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מים ושעועית בסיר ומביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות חלקית, ומבשלים עד שעועית הם רק במכרז, 1 שעה עד 1 1/2 שעות.
מסננים את השעועית, שומרים את מי הבישול.
מעל חום בינוני, חום נשאר שומן בסיר או מחבת עמוקה.
מוסיפים בצל קצוץ דק ומטגנים עד שמתחילים להשחים, כ -10 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים עוד כמה דקות, עד בצל הם חומים.
במעבד מזון, מחית את שעועית פינטו מבושל עם בצל ושום, הוספת מספיק של מי בישול שמורים כדי לשחרר את התערובת. רסק עקביות של הטעם שלך.
מערבבים בגבינה. מתבלים במלח ופלפל.
כדי להרכיב את הבוריטו: ערימת רצועת תערובת שעועית וגבינה בקצה אחד של טורטייה.
הוסף 1/4 ל 1/3 כוס של chicharrones.
מפזרים עשבי תיבול קצוצים.
מגלגלים את טורטייה ומגישים מיד. לחלופין, לעטוף בנייר כסף ולחמם מחדש בתנור 177° במשך 6 עד 10 דקות, עד חם.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.