קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

בוריטוס ארוחת בוקר ירוק צ'ילי ניו מקסיקו

בוריטוס ארוחת בוקר ירוק צ'ילי ניו מקסיקו
גשו לסופר וקנו בייקון, אבקת בצל, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: בוריטוס ארוחת בוקר בצ'ילה ירוקה, בוריטוס ארוחת בוקר בצ'ילה ירוק חנוק, ו חזיר, ביצה & ירוק צ'ילה תוצרת בית בוריטוס קפוא ארוחת בוקר.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה הקרועים בקערה, מכסים במים, ומניחים בצד. להביא את הבצל, שום, צ ' ילי ירוק, מרק עוף לרתיחה בסיר על חום גבוה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד הרוטב מתעבה; לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בינתיים, מניחים את רצועות הבייקון על מגבות נייר על צלחת בטוחה למיקרוגל, ומבשלים גבוה עד פריך, על 1 דקה לכל רצועה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
3
מחממים את שמן הירקות על חום בינוני גבוה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מסננים את תפוחי האדמה, ומוסיפים למחבת. כפית שמן חם על תפוחי האדמה; מפזרים את אבקת הבצל, מלח ופלפל. הפוך את תפוחי האדמה מדי פעם, אבל לתת להם לטגן עד חתיכות פריכות טופס ותפוחי האדמה מבושלים דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים את הטורטיות בין שתי מגבות נייר לחות. מיקרוגל על גבוה עד חם, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
6
לרסס מחבת נפרדת עם תרסיס בישול בטעם חמאה ולבשל את הביצים על אש בינונית, לטאטא אותם ברציפות עד הביצים מוגדרות לחלוטין; לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברנדירוטב ברנדי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להניח שטוח טורטיה מולך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
8
מניחים כמה תפוחי אדמה, ביצה מקושקשת, ורצועת בייקון בשליש התחתון, משאיר על אינץ 'של מקום מלמטה, ועל 1-1 / 2 אינץ' בצד שמאל וימין ברור לקיפול בוריטו. כפית על קצת רוטב צ 'ילה הירוק, ומפזרים גבינת צ' דר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
9
מקפלים את הקצוות שמאלה וימינה לאמצע על 1-1/2 ל 2 אינץ'. קח את הקצה התחתון הקרוב ביותר אליך עם המילוי להרים אותו, מושך אותו מעל המילוי, תוך שמירה על הצדדים במקום עד קצה זה עכשיו נוגע טורטייה על 7/8 הדרך עד הקצה העליון. בדוק אם הצדדים עדיין תחובים היטב. אם הם לא להחליק אותם בקצת עכשיו שיש לך את המילוי מכוסה. סיים על ידי תוחב את הדש התחתון כי אתה משך מעל המילוי מתחת למילוי קצת לאטום אותו, ואז להמשיך לגלגל את הבוריטו עד הקצה העליון, ויצרו גליל הדוק.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
10
תן לו לנוח בצד התפר למטה, וזה יישאר נחמד והדוק. חזור עם שאר החומרים.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
לשרוף קוטג ' Cashburn פינו נואר
פרחים ארומטיים בהירים, קסיס ופירות אדומים המשלימים תבלין וערות מלוחות. החיך הוא גמיש והרמוני, עם שכבות מעניינות ואלמנטים umami, מרקם עדין וגימור מאוזן יפה.