בוריטוס בריסקט 'נ' שעועית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל מקסיקני. נסו להכין בוריטוס בריסקט 'נ' שעועית בבית. תמורת 2.04$ למנה, תקבלו מנה עיקרית שמגישה 10. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 32 גרם חלבון ו-20 גרם שומן. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רצועות בייקון, חזה בקר, גבינת מונטריי ג'ק ומלח. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-50 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'ילי חזה, בירה ושעועית, בוריטוס עוף ושעועית ובוריטוס בקר ושעועית.
הוראות
מניחים את החזה ב-5 qt. בישול איטי; מעל בצל ובייקון.
מערבבים את רוטב העגבניות, הפלפל והמלח; יוצקים על בשר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-1/2 עד 5 שעות או עד שהבשר רך.
בקערה המתאימה למיקרוגל, מערבבים את השעועית המחודשת, הסלסה והצ'ילי. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 2-3 דקות או עד שהם מתחממים.
הסר את הבשר מהסיר האיטי; לגרוס עם שני מזלגות.
מניחים את תערובת השעועית, הבשר והגבינה מחוץ למרכז על כל טורטייה. מקפלים את הצדדים והקצוות מעל המילוי ומגלגלים.
מגישים מיד או עוטפים בנפרד בנייר סופג ולאחר מכן בנייר כסף.
מעבירים לשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת. ניתן להקפיא עד חודשיים.
כדי להשתמש בבוריטוס קפוא: פורקים נייר כסף.
מניחים בוריטוס עטופים במגבת נייר על צלחת המתאימה למיקרוגל. מחממים במיקרוגל על חום גבוה במשך 3-4 דקות או עד לחימום.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
ניתן לשלב בוריטו עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.