קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות15
מגזין

בוריטוס בריסקט 'נ' שעועית

בוריטוס בריסקט 'נ' שעועית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל מקסיקני. נסו להכין בוריטוס בריסקט 'נ' שעועית בבית. תמורת 2.04$ למנה, תקבלו מנה עיקרית שמגישה 10. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 32 גרם חלבון ו-20 גרם שומן. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש רצועות בייקון, חזה בקר, גבינת מונטריי ג'ק ומלח. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו-50 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 50%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צ'ילי חזה, בירה ושעועית, בוריטוס עוף ושעועית ובוריטוס בקר ושעועית.

הוראות

1
מניחים את החזה ב-5 qt. בישול איטי; מעל בצל ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מערבבים את רוטב העגבניות, הפלפל והמלח; יוצקים על בשר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 4-1/2 עד 5 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
בקערה המתאימה למיקרוגל, מערבבים את השעועית המחודשת, הסלסה והצ'ילי. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 2-3 דקות או עד שהם מתחממים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר את הבשר מהסיר האיטי; לגרוס עם שני מזלגות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
מניחים את תערובת השעועית, הבשר והגבינה מחוץ למרכז על כל טורטייה. מקפלים את הצדדים והקצוות מעל המילוי ומגלגלים.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
מגישים מיד או עוטפים בנפרד בנייר סופג ולאחר מכן בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מעבירים לשקית ניילון ניתנת לסגירה חוזרת. ניתן להקפיא עד חודשיים.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
8
כדי להשתמש בבוריטוס קפוא: פורקים נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
מניחים בוריטוס עטופים במגבת נייר על צלחת המתאימה למיקרוגל. מחממים במיקרוגל על חום גבוה במשך 3-4 דקות או עד לחימום.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

ניתן לשלב בוריטו עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.