בוריטוס סקווש באטרנוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בוריטוס סקווש באטרנוט. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 995 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו אורז חום, בצל, דלורית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות גודל בוריטו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ממתקים שמימיות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו דלורית קרמל ובוריטוס קינואה, דלעת סקווש, כרוב, ובוריטוס ארוחת בוקר גאודה, ו בוריטו דלורית עם שעועית שחורה וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הסקווש, 1/2 כוס מים קמצוץ של מלח בקערה בטוחה במיקרוגל גדול; לכסות עם עטיפת פלסטיק פירס לפרוק. מיקרוגל, ערבוב פעם אחת, עד רק במכרז, 15 דקות; ניקוז.
בינתיים, להמיס 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל וקמצוץ של מלח ומבשלים, ערבוב, עד רך, 5 דקות; מערבבים את אבקת צ ' ילי.
מוסיפים את השעועית, האורז ו 1/2 כוס מים ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל מתאדה, על10 דקות.
מעבירים לקערה ומכסים כדי להתחמם.
מחק את המחבת. קלות להכות את הביצים בקערה עם קמצוץ של מלח. ממיסים את שאר 1 כף החמאה במחבת על אש בינונית, ולאחר מכן מוסיפים את הביצים ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתחילים הגדרה. מקפלים את הדלעת ומבשלים עד הביצים נקבעים.
לחמם את הטורטיות במחבת יבשה או במיקרוגל. מחלקים את תערובת האורז, ביצים מקושקשות, גבינה jalapenos בין טורטיות. מקפלים את הישבנים, ואז לקפל בצדדים ולהתגלגל.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.