קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

בוריטוס סקווש באטרנוט

בוריטוס סקווש באטרנוט
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בוריטוס סקווש באטרנוט. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 995 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. גשו לסופר וקנו אורז חום, בצל, דלורית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות גודל בוריטו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ממתקים שמימיות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו דלורית קרמל ובוריטוס קינואה, דלעת סקווש, כרוב, ובוריטוס ארוחת בוקר גאודה, ו בוריטו דלורית עם שעועית שחורה וכרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הסקווש, 1/2 כוס מים קמצוץ של מלח בקערה בטוחה במיקרוגל גדול; לכסות עם עטיפת פלסטיק פירס לפרוק. מיקרוגל, ערבוב פעם אחת, עד רק במכרז, 15 דקות; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בינתיים, להמיס 2 כפות חמאה במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל וקמצוץ של מלח ומבשלים, ערבוב, עד רך, 5 דקות; מערבבים את אבקת צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את השעועית, האורז ו 1/2 כוס מים ומבשלים, ערבוב, עד הנוזל מתאדה, על10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
5
מעבירים לקערה ומכסים כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחק את המחבת. קלות להכות את הביצים בקערה עם קמצוץ של מלח. ממיסים את שאר 1 כף החמאה במחבת על אש בינונית, ולאחר מכן מוסיפים את הביצים ומבשלים, ערבוב, עד שהם מתחילים הגדרה. מקפלים את הדלעת ומבשלים עד הביצים נקבעים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סכין קילוףסכין קילוף
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לחמם את הטורטיות במחבת יבשה או במיקרוגל. מחלקים את תערובת האורז, ביצים מקושקשות, גבינה jalapenos בין טורטיות. מקפלים את הישבנים, ואז לקפל בצדדים ולהתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
אפונה גויה®אפונה גויה®
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים עם סלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
9
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.