בוריטוס עוף עם שעועית שחורה סלסה ופלפל ג'ק
מתכון בוריטוס עוף עם שעועית שחורה Salsan וג'ק פלפל יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 46 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. לך לחנות ותביא מיץ ליים, פלפל טרי, בצל ירוק כולל צמרות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו תירס, שעועית שחורה ובוריטוס פלפל ג'ק, בוריטוס עוף עם גבינה וסלסה שעועית שחורה, ו בוריטוס עוף ושעועית שחורה עם סלסה אננס אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
להדליק את הגריל או לחמם את המטגן. בכוס קטנה או קערת נירוסטה, לשלב את השעועית, בצל ירוק, מיץ לימון, כמון, ו 1/4 כפית מלח.
לשפשף את חזה העוף עם אבקת צ ' ילי, פלפל, ואת הנותרים 1/4 כפית מלח. מבשלים את העוף מעל חום מתון במשך 5 דקות. להסתובב ולבשל עד חום ופשוט לעשות, 4 עד 5 דקות יותר.
הסר, תן לתרנגולת לנוח כמה דקות, ואז תחתוך.
שים רבע מהגבינה בשורה ליד קצה אחד של כל טורטייה. למעלה הגבינה עם רבע סלסה שעועית שחורה ולאחר מכן עם רבע של פרוסות העוף.
מגלגלים את הבוריטוס ועוטפים כל אחד מהם בנייר כסף.
אופים אותם עד שהגבינה נמסה, כ -15 דקות.
הצעות תפריט: לייפות בוריטוס שלך עם שמנת חמוצה או סלסה, אם אתה רוצה. עגבניות פרוסות או אורז יהיו מנות צד טובות.
עצה מראש: אתה יכול להרכיב את בוריטוס לפני הזמן ולאפות אותם רק לפני ההגשה. אם הם היו במקרר, להוסיף כחמש דקות לזמן האפייה.
המלצת יין: עם החום מהגבינה, להתרחק מכל רציני, אלכוהול גבוה, יינות חומצה נמוכה. נסה לבן מאזור גידול קריר יותר כגון ריזלינג מאזור אגמי האצבע של ניו יורק או כל לבן מאזור אלטו אדיג ' ה של איטליה. בירה קרה היא חלופה נהדרת.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.