מתכון עוף פהיטה בוריטוס עם פטה קרם יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 35 דקות. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 322 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. אם יש לכם מלח שום, כמון, בצל אביב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: בוריטוס ארוחת בוקר עוף פהיטה, בוריטוס פהיטה עוף אפוי, ו פיאסטה עוף + כוסברה ליים אורז פהיטה קערה עם אבוקדו צ'יפוטלה קרם.
הוראות
1
להקציף יחד תבלינים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים עוף ופונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
3
מערבבים שמנת חמוצה, jalapeo, פטה, ומיץ ליים בקערה קטנה כדי להפוך פטה קרמה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מקסיקני
4
מחממים שמן על אש בינונית גבוהה במחבת גדולה ומבשלים עוף עד להשחמה ומבושלים דרך, הפיכת חתיכות מדי פעם, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים עגבניות ובצל למחבת עם לחיצה של סיד ומערבבים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
6
מחלקים תערובת עוף בין טורטיות, העליון עם כרוב וכוסברה, ואז פטה קרמה. לעטוף את בסגנון בוריטו ומגישים עם יותר פלחי לימון.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות WindRacer נהר רוסי פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.