קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בוריטוס שעועית שחורה ניו מקסיקו

בוריטוס שעועית שחורה ניו מקסיקו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, כל כך לתת בוריטוס שעועית שחורה ניו מקסיקו לנסות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך עגבניות, בצל, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: בוריטוס שעועית שחורה ניו מקסיקו, בוריטוס שעועית שחורה, ו בוריטוס שעועית שחורה.

הוראות

1
תרסיס מחבת 10 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני. מבשלים בצל ושום במחבת על 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך אבל לא חום. מערבבים שעועית צ ' ילי; לבשל עד חם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שום גויה®שום גויה®
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים רבע מתערובת השעועית על מרכז כל טורטייה. למעלה עם גבינה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3
מקפלים קצה אחד של tortilla עד על 1 אינץ ' מעל מילוי; לקפל בצד ימין ושמאל על קצה מקופל, חופפים. מקפלים הנותרים סוף למטה.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
4
מניחים בצד התפר למטה על מגש הגשה או צלחת.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."