קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות14
מגזין

בורק הטורקי

בורק הטורקי
טורקי בורק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 650 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן זית, ביצים, ניגלה סטיבה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו בורק (לחמניות בשר טורקיות), בורק טורקי עם גבינה ועשבי תיבול, ו טורקית בורק Cullama-פוסט אורח (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
במחבת גדולה ועמוקה מחממים את שמן הזית בחום מתון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הפלפלים, פול ביבר ובצל, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד מתרככים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שהנוזל התאדה, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. המשך בישול על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הירקות מתרככים, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
להעביר את הירקות והבשר לקערה ולתת מגניב מעט.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מחממים את התנור ל 400 מעלות F ושמן קל צלחת אפיית זכוכית 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בקערה בינונית, לטאטא את הביצים עם החלב ו 1/2 כוס שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
להניח גיליון של yufka על משטח עבודה מברשת עם תערובת הביצה; לחזור עד שיש לך ערימה של 2 גיליונות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
להעביר את הערימה לתבנית האפייה ולהפיץ שליש מתערובת הבשר על גבי. חזור על השכבות פעמיים נוספות עם יריעות yufka מוברש מילוי בשר, ואז לסיים עם ערימה של yufka מוברש.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
10
חתוך את yufka התלוי מעט לתחוב אותו תחת עצמו.
11
מברשת כל תערובת ביצית שנותרה על גבי בורק, העליון עם זרעי sativa nigella ואופים עד זהב עמוק על גבי רוחש, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
תן borek לנוח 20 דקות לפני חיתוך לריבועים והגשה.