בורשט
המתכון בורשט יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בסביבה 45 דקות. יש מרק זה 172 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סלק, יוגורט חלב מלא, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בורשט II, בורשט, ו בורשט (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים בצל, ומטגנים ב 1 כף שמן זית עד הזהב.
מוסיפים סלק, מרק, ו 1/2 כפית מלח. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות, או עד סלק הם במכרז. תערובת טהורה בבלנדר עד חלקה.
מקציפים 1/2 כוס מרק חם לתוך 1 כוס יוגורט, ומערבבים תערובת יוגורט למרק, עד היטב מעורבב.