קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות22
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחורף
מגזין

בורשט חורף

בורשט חורף
זה יהיה להיט בחג החורף שלך. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המזרח אירופאית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: בורשט חורף חם ליום חורף קר, בורשט, ו בורשט.

הוראות

1
שים את המרק, סלק ותפוחי אדמה בסיר כבד תחתית גדול ולהביא אותו לרתיחה, ואז להפחית את החום לרתיחה. מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, בערך 20 דקות. לחשוף ומערבבים את הכרוב וחומץ יין אדום. העונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל (טעם רמות נתרן במרק לפני המלחה). מבשלים עוד 15 דקות, ערבוב מדי פעם. מצקת את המרק לתוך קערות הגשה ומגישים חם. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט