בורשט עבה
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? בורשט עבה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 463 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. לך לחנות ותביא שמן בישול, מלח, לפת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. מתכונים דומים: בורשט, בורשט, ו בורשט.
הוראות
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שקוף, על 5 דקות.
הוסף את גזר לבן, שורש סלרי, לפת, ו 1 כפית מלח. מכסים ומבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מוסיפים את הסלק, העגבניות, המרק, המים, 3/4 הנותרים מלח כפית, והפלפל. מביאים לרתיחה.
תוסיף נקניק מעושן. להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד הירקות רכים, על 15 דקות. מערבבים בשמיר 1/3 כוס.
מגישים עם שמנת חמוצה ואת הנותרים 3 כפות שמיר.
המלצת יין: קליפורניה סוביניון בלאן יש מספיק עוצמה של טעם לעמוד על בורשט, ואת אופי צמחים בעדינות של הטעם שלה יהיה להדגיש את שמיר יפה.