המתכון ברי בורשט יכול לספק את השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 10 שעות ו-45 דקות. במנה עיקרית זו יש 294 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 1g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו גזר, דבש, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו לחם שיפון דניname, דייסת לחם שיפון דנית (Øllebrød), ו בורשט II (מתכונים דומים).
הוראות
1
בתנור הולנדי 5 ליטר, להשרות פירות יער שיפון ב 4 כוסות מים במקרר לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער שיפון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
לחמם פירות יער שיפון במים רותחים על חום גבוה. להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים על 45 דקות או עד לעיס אבל מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פירות יער שיפון
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
ניקוז.
4
באותו תנור הולנדי, לחמם פירות יער שיפון מבושל, כרוב, סלק, סלרי, תפוחי אדמה, גזר, בצל, שום, עגבניות ו 4 כוסות מים רותחים על חום גבוה. להפחית את החום לנמוך. כיסוי; לבשל 45 דקות.