בזיליקום-גבינה טורטה
גבינת בזיליקום טורטן היא ללא גלוטן, ידידותי למפת מזון וצמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פסטו הגינה של לוסינדה, חמאה, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), גבינת עיזים טורטה, ו גבינת עיזים טורטה (מתכונים דומים).
הוראות
תהליך הראשון 3 מרכיבים בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. מערבבים בפסטו הגינה של לוסינדה, מיזוג טוב.
קו 8-x loafpan 4 אינץ 'עם ניילון נצמד, המאפשר 1 אינץ' לתלות על כל צד.
מסדרים שליש פרוסות גבינה בצד התחתון ומעלה של המחבת.
שכבה שווה עם חצי תערובת פסטו, 1/3 כוס קלוי סלסה פלפל אדום, 2 כפות צנוברים, וחצי פרוסות הגבינה שנותרו. חזור על שכבות, מסתיים עם פרוסות גבינה, בעדינות לחיצה על כל שכבה. מקפלים פרוסות גבינה למרכז. כיסוי וצינה 8 שעות.
הפוך טורטה על מגש הגשה. למעלה עם 1/3 כוס סלסה; לקשט, אם תרצה.
מגישים עם שאריות סלסה ופרוסות באגט צרפתי קלוי.