בזיליקום ופרושוטו עטוף הליבוט
בזיליקום והליבוט עטוף פרושוטו נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 201 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך adobo תיבול, בזיליקום, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 16 דקות. . מתכונים דומים: פרושוטו עטוף הליבוט עם קיץ סקווש, הליבוט עטוף בפרושוטו ברוטב חמאה מרווה, ו הליבוט עטוף בפרושוטו עם כרוב ניצנים וקוסקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
להניח 3 עלים בזיליקום על כל פרוסה של פרושוטו. עונת פילה הליבוט עם adobo תיבול, למקם אותם בצד אחד של פרוסות מוכן של פרושוטו, לעטוף את פילה דגים עם פרושוטו ובזיליקום.
הגדר מחבת תנור בטוח מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה, יוצקים את שמן הזית ומניחים את פילה ההליבוט העטוף במחבת.
מבשלים את הפילה עד הפרושוטו הוא חום זהוב, על 4 דקות. הפוך את הפילה והעבר את המחבת לתנור שחומם מראש.
אופים עד הדג הוא מוצק למגע מבושל דרך, כ 5 דקות.