קושיקל
מוכן ב16 דק.
מנות2
ציון בריאות11
מגזין

בזיליקום ופרושוטו עטוף הליבוט

בזיליקום ופרושוטו עטוף הליבוט
בזיליקום והליבוט עטוף פרושוטו נטול גלוטן,, חלב חינם, וכל 30 מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 201 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך adobo תיבול, בזיליקום, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 16 דקות. . מתכונים דומים: פרושוטו עטוף הליבוט עם קיץ סקווש, הליבוט עטוף בפרושוטו ברוטב חמאה מרווה, ו הליבוט עטוף בפרושוטו עם כרוב ניצנים וקוסקוס.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להניח 3 עלים בזיליקום על כל פרוסה של פרושוטו. עונת פילה הליבוט עם adobo תיבול, למקם אותם בצד אחד של פרוסות מוכן של פרושוטו, לעטוף את פילה דגים עם פרושוטו ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
Adobo תיבולAdobo תיבול
פילה הליבוטפילה הליבוט
בזיליקום טריבזיליקום טרי
פילה דגיםפילה דגים
פרושוטופרושוטו
באזיל!באזיל!
עוטףעוטף
3
הגדר מחבת תנור בטוח מעל חום בינוני גבוה. כאשר המחבת חמה, יוצקים את שמן הזית ומניחים את פילה ההליבוט העטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
4
מבשלים את הפילה עד הפרושוטו הוא חום זהוב, על 4 דקות. הפוך את הפילה והעבר את המחבת לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
5
אופים עד הדג הוא מוצק למגע מבושל דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור