Batatatas Mashi נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 757 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו צנוברים, רסק עגבניות, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו קוסא מאשי-קישואים ממולאים בערבית, בטטות צלויות עם חמאת לימון-כמון, ו בטטות צלויות באפר עם חמאת לימון כמון (מתכונים דומים).
הוראות
1
1 במחבת מעל חום בינוני לבשל את הבצל בחמאה עד כמעט רך ולאחר מכן להוסיף את טלה הקרקע או בשר בקר. מבשלים עד שהוא כבר לא ורוד, לנקז כל שומן שנותר.2
מרכיבים שתצטרך
טלה טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבהאראט, רסק עגבניות, מלח ים, פלפל שחור טחון טרי וצנוברים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בהראט
3
מערבבים היטב ומבשלים עד שהצנוברים הופכים לזהובים.3 לשטוף ולקלף את תפוחי האדמה. בזהירות הליבה באמצע משאיר שלם קטן יותר בחלק העליון אבל מוציא את רוב האמצע כך שיש רק מספיק תפוחי אדמה להחזיק את כל זה ביחד. תניח בצד.4 בזהירות למלא את תפוחי האדמה בתערובת הבשר. דברים עד למעלה אבל לא מאוד חזק. במחבת על חום בינוני להוסיף את רוטב עגבניות ומניות עוף. בזהירות למקם את תפוחי האדמה לתוך המחבת לכסות. להעלות את החום לבוא לרתיחה מלאה ולאחר מכן להפחית עד בינוני-נמוך. מבשלים 1 שעה או יותר עד מכרז כאשר דקר עם מזלג, בזהירות החלפת צדדים חצי דרך.5 אתה יכול להגיש את זה על אורז בסמטי לבן, עם סלט טרי ו balkan (עבה) יוגורט בצד אם אתה לא מוסיף רוטב נוסף.6 ליהנות!