גשו לסופר וקנו קינמון טחון, תחבשי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה מובא לך על ידי מתכונים קראפט. נסו סלט חמוציות חגיגי-אננס ג'לי, פונץ 'פירות של פר-סלט ג' לי-להכין סלט ג'לי מרענן על ידי הוספת כמה מרכיבים extran, ו אננס צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא מבשלים מים רותחים, חצי מלא עם מים, כדי להרתיח. לשטוף צנצנות ורצועות בורג במי סבון חמים; לשטוף עם מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
יוצקים מים רותחים על מכסים שטוחים בסיר את החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
3
בואו לעמוד במים חמים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
צנצנות ניקוז הרבה לפני מילוי.
5
פארה, ליבה ואננסים קוצצים דק. למדוד בדיוק 4 כוסות מוכן פירות לתוך 6-או 8-qt. סיר.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מערבבים פקטין לתוך תערובת פירות מוכן בסיר.
מרכיבים שתצטרך
פקטין
אפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים חמאה כדי להפחית קצף. מביאים תערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה (פרונקל שלא מפסיק לבעבע כאשר עורר) על חום גבוה, ערבוב כל הזמן. מערבבים סוכרים מגורענים וחומים. חזור לרתיחה מתגלגלת מלאה ומרתיחים בדיוק 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
9
הסר מהחום. תרפרף כל קצף עם כפית מתכת.
10
מצקת מיד לתוך צנצנות מוכנות, מילוי בתוך 1/4 אינץ ' של צמרות. לנגב חישוקי צנצנת וחוטים. מכסים בשני חלקים. בורג להקות בחוזקה.
ציוד שתשתמש בו
מצקת
11
מניחים צנצנות על מתלה גבוה בקנר. מתלה תחתון לתוך קנר. (מים חייבים לכסות צנצנות על ידי 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
12
מוסיפים מים רותחים, במידת הצורך.) לכסות; להביא מים לרתיחה עדינה. תהליך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
13
הסר צנצנות ומניח זקוף על מגבת כדי להתקרר לחלוטין. לאחר צנצנות מגניב, לבדוק חותמות על ידי לחיצה על אמצע של מכסים עם אצבע. (אם עפעפיים קמים בחזרה, מכסים אינם אטומים קירור הכרחי.)