בטטה & תרד לאפות
אם יש לך צלעות כבש, שן שום, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 94%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת תרד בטטה, בטטה, תרד & Chickpea לאפות, ו ביצה לבנה ארוחת בוקר אופים עם תפוחי אדמה מתוקים ספירליים ותרד.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
שים את הקרם, שום ועשבים לתוך סיר קטן לאט להביא רק מתחת רותחים. כבה את החום, עונה ולהשאיר להחדיר.
שים את התרד לתוך מסננת, לשפוך על קומקום של מים רותחים ולהשאיר לנקז במשך כמה דקות. ואז לסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט מגורד טרי.
משמנים צלחת אטומה בנדיבות עם חמאה ומפיצים חצי פרוסות בטטה על פני הקרקעית. למעלה עם שכבה של תרד, ואז את שאר תפוחי האדמה.
יוצקים על תערובת הקרם, דרך מסננת כדי להסיר את השום ועשבי תיבול, ואז מפזרים גבינה.
אופים במשך 45-55 דקות עד הזהב במכרז.
בינתיים, אם אתה משרת את הצלעות, לחמם מחבת או טיגון דק קוצצים את העלים מן sprig עשב. לשפשף את הצלעות עם שמן וכמה תיבול, ואז מחבת או מטגנים עבור 3-4 דקות בכל צד או עד מבושל לטעמך. השאר אופים, וצלעות אם מגישים, לנוח 5 דקות, ולאחר מכן לשרת עם סלט ירוק גדול.