בטטה, בצל בלסמי ופיצה סופרסטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בטטה, בצל בלסמי ו Soppressata Pizzan. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 645 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח ופלפל כשרים, sprig אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה מתוקים קלויים & פיצה בצל קרמל, פיצת תות בלסמית עם עוף, בצל מתוק ובייקון מעושן, ו פיצה בטטה עם בצל ורוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אבן פיצה בתחתית התנור (לחלופין, ניתן לאפות את הפיצה ישירות על מתלה התנור). במחבת גדולה, להמיס את החמאה בשמן זית.
מוסיפים את הבצל ואת sprig אורגנו, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 5 דקות.
מוסיפים 2 כפות מים למחבת ומבשלים על חום מתון עד הבצל הוא קרמל, על 10 דקות; מוסיפים כמה כפות מים למחבת במידת הצורך.
מוסיפים את חומץ בלסמי ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד שהוא התאדה, כ -10 דקות. זרוק את sprig אורגנו ומתבל את הבצל עם מלח ופלפל.
מורחים את בטטות מעל קרום הפיצה. למעלה עם מוצרלה, בצל וסופרסטה. לפזר את עלי אורגנו על גבי. החלק את הפיצה על האבן ואופים במשך כ 10 דקות, עד מבעבע וזהב כתמים.