בטטה ולחם קוקוס
בטטה ולחם קוקוס עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, קוקוס, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . וזה לא כל כך מדהים. נסו לחם בטטה (מכונת לחם), אפיית לחם: לחם בטטה, ו עוגת קוקוס-בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת צינור 10 אינץ'.
מערבבים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח בקערה.
מקציפים חמאה בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי עד שמנת, על 2 דקות. בהדרגה להכות סוכר לתוך חמאה מוקרם עד משולב באופן מלא, על 3 דקות יותר.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכה כל ביצה לחלוטין לפני להוסיף את הבא. לנצח בטטה תמצית וניל עד מעורבב היטב. מערבבים תערובת קמח, קוקוס, ואגוזים לתערובת חמאה עד רק בשילוב.
יוצקים הבלילה למחבת הצינור מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך הלחם יוצא נקי, כ 1 שעה 10 דקות.