קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות89
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

בטטה, כרובית, ותבשיל ירקות

בטטה, כרובית, ותבשיל ירקות
בטטה, כרובית, ותבשיל ירקות עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא פלפל, שיני שום, רוטב גבינה קל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), ירקות חורף ותבשיל תפוחי אדמה, ו תבשיל תפוחי אדמה כרובית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לזרוק יחד כרובית, פטריות, 2 1/2 כף. שמן, 1/2 כפית. כמון, 1/2 כפית. מלח, ו 1/8 כפית. פלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מורחים תערובת כרובית בשכבה אחת במחבת ג ' לי רול.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
לזרוק יחד בטטות, 2 1/2 כף. שמן, וכמון שנותר, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
5
מורחים בשכבה אחת במחבת ג ' לי-רול אחרת.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים תפוחי אדמה וכרובית ב 475 במשך 10 עד 12 דקות או עד השחמה רק במכרז, מפנה פעם אחת. מגניב על מדפי תיל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הפחת את טמפרטורת התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
חום נותר 1 כף. שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להוסיף שום; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
10
להוסיף כרוב; לבשל, ערבוב מדי פעם, 10 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
11
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם; מערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
12
שכבה חצי כל אחד של תפוחי אדמה מתוקים, תערובת כרובית, שעועית (אם תרצה), כרוב, ו 1 1/2 כוסות רוטב גבינה קל בתבנית אפייה 13 - x 9 אינץ ' משומנת קלות. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם הנותרים 1/2 כוס רוטב גבינה. מערבבים יחד פאנקו, כוסברה קצוצה, ושמן זית, ומפזרים תערובת פירור על תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
רוטב גבינהרוטב גבינה
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
13
אופים ב 375 במשך 20 עד 25 דקות או עד מחומם היטב, מבעבע, חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.