בטטה-לביבות תפוחים
לביבות בטטה-תפוח עשויות להיות רק תוספת שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 115 קלוריות. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 6 . מתכון זה אופייני למטבח היהודי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו מלח, ביצים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו לביבות בטטה ותפוחים, לביבות בטטה, ו לביבות בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לגרוס בטטות ותפוחים (על מנת לשמור על תפוחים מפני חמצון) על ידי שפשוף אותם על פני החורים הגדולים של יד או פומפיה תיבת; כתם קל לחות עודפת עם מגבת נייר. מערבבים בכל שאר החומרים למעט שמן עד מעורבב.
במחבת גדולה, חום שמן 1/4 אינץ ' על חום בינוני-גבוה 2 עד 3 דקות או עד חם (כמות השמן המדויקת הנדרשת תשתנה בהתאם לגודל של המחבת שלך). זרוק הבלילה על ידי כפות לתוך שמן חם, הבלילה שטוח טופס פנקייק 2-3 אינץ'. מטגנים 4 עד 5 דקות בכל צד או עד חום זהוב וקצוות תוססים.
ניקוז על מגבות נייר הניח על צלחת; לשרת חם.