קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

בטטה" לחם " פודינג עם רוטב כתום

בטטה
פודינג בטטה "לחם" עם רוטב כתום דורש סביב 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 18 . אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 89 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו בטטה" לחם " פודינג עם רוטב כתום, פודינג לחם בטטה, ו פודינג לחם בטטה ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F. בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויק ו 1 1/3 כוסות חלב עד צורות בצק רך. זרוק בצק על ידי כפות על גבי גיליון עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
אופים 8 עד 10 דקות או עד הזהב. לשבור ביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
3
תחתית חמאה וצדדים של מחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מורחים חתיכות ביסקוויט במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מפזרים אגוזי פקאן וצימוקים. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי פודינג הנותרים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
יוצקים על ביסקוויטים במחבת. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
תנור חום עד 177°. מערבבים תערובת במחבת.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
אופים על 1 שעה או עד העליון הוא זהב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לחמם את כל החומרים רוטב כתום על אש נמוכה 5 עד 10 דקות, ערבוב כל הזמן עם חוט whisk, עד מעובה מעט הטמפרטורה מגיעה 165ºF במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מגישים חמים על פודינג. חנות מכוסה במקרר.