בטטה" לחם " פודינג עם רוטב כתום
פודינג בטטה "לחם" עם רוטב כתום דורש סביב 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 18 . אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 89 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו בטטה" לחם " פודינג עם רוטב כתום, פודינג לחם בטטה, ו פודינג לחם בטטה ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 ° F. בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויק ו 1 1/3 כוסות חלב עד צורות בצק רך. זרוק בצק על ידי כפות על גבי גיליון עוגיות ungreased.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הזהב. לשבור ביסקוויטים.
תחתית חמאה וצדדים של מחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ'.
מורחים חתיכות ביסקוויט במחבת.
מפזרים אגוזי פקאן וצימוקים. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי פודינג הנותרים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורבב.
יוצקים על ביסקוויטים במחבת. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 8 שעות.
תנור חום עד 177°. מערבבים תערובת במחבת.
אופים על 1 שעה או עד העליון הוא זהב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לחמם את כל החומרים רוטב כתום על אש נמוכה 5 עד 10 דקות, ערבוב כל הזמן עם חוט whisk, עד מעובה מעט הטמפרטורה מגיעה 165ºF במשך 15 שניות.
מגישים חמים על פודינג. חנות מכוסה במקרר.