קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות18
ציון בריאות2
מגזין

בטטה" לחם " פודינג עם רוטב כתום

בטטה
פודינג בטטה "לחם" עם רוטב כתום דורש סביב 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 18 . אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 89 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו בטטה" לחם " פודינג עם רוטב כתום, פודינג לחם בטטה, ו פודינג לחם בטטה ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 450 ° F. בקערה גדולה, מערבבים תערובת ביסקוויק ו 1 1/3 כוסות חלב עד צורות בצק רך. זרוק בצק על ידי כפות על גבי גיליון עוגיות ungreased.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
אופים 8 עד 10 דקות או עד הזהב. לשבור ביסקוויטים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
תחתית חמאה וצדדים של מחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מורחים חתיכות ביסקוויט במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים אגוזי פקאן וצימוקים. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי פודינג הנותרים עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
יוצקים על ביסקוויטים במחבת. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות אבל לא יותר מ 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
תנור חום עד 177°. מערבבים תערובת במחבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים על 1 שעה או עד העליון הוא זהב קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לחמם את כל החומרים רוטב כתום על אש נמוכה 5 עד 10 דקות, ערבוב כל הזמן עם חוט whisk, עד מעובה מעט הטמפרטורה מגיעה 165ºF במשך 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מגישים חמים על פודינג. חנות מכוסה במקרר.