בטטה פאנה קוטה
המתכון בטטה פאנה קוטה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. אם יש לך רוטב חמוציות, מלח, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מתוק תירס Panna קוטה, מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה, ו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה ובטוחה למיקרוגל, מפזרים את הג ' לטין מעל המים ונותנים לעמוד עד שהתרככו, כ -3 דקות. בקערת מיקרוגל גדולה בטוחה, לטאטא את תפוחי האדמה המתוקים עם חלב מלא, שמנת כבדה, חלב מרוכז, סוכר חום ומלח. מיקרוגל תערובת בטטה בעוצמה גבוהה עד חם, על 1 דקה. מיקרוגל תערובת ג ' לטין בעוצמה גבוהה עד נמס, על 10 שניות, ואז לטאטא אותו לתוך תערובת תפוחי אדמה מתוקה ולתת תערובת קוטה פאנה להתקרר.
לשפשף קלות שש 1/2 כוס ramekins עם שמן צמחי.
יוצקים את תערובת פאנה קוטה לתוך ramekins ומקררים עד המשרד, לפחות 2 שעות.
בקערה קטנה, לשלב את רוטב חמוציות ומיץ חמוציות. הפעל את הקצה של סכין קיצוץ סביב החלק הפנימי של ramekins. כדי unmold, לטבול ramekin לתוך קערה רדודה של מים חמים במשך 30 שניות; יבש את ramekin ולהפוך את קוטה פאנה על צלחת. כפית את רוטב חמוציות על גבי ומקשטים עם קרוטונים טוסט קינמון.