בטטה צלויה וכריכי Radicchio הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם פלפל חלב, בטטות, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו צנון, פלפל קלוי, וכריך פרובולון ג'בטה, גבינה כחולה, רדיקיו, וכריכי תאנה, ו הודו בגריל, בייקון, רדיקיו, וכריכי גבינה כחולים (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור בטטות קלוי רדיקיו: להתאים מדפים תנור כדי העליון והתחתון באמצע עמדות ולחמם תנור ל 450 ° F.
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלח
ים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מסדרים בטטות על תבנית אפייה מעוטרת.
מרכיבים שתצטרך
ים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
טפטוף עם 2 כפות שמן זית ומפזרים גרידת לימון, פפריקה מעושנת ופלפל חלב. מתבלים במלח ופלפל. לזרוק מעיל, ולאחר מכן לארגן שכבה אחת על הסדין.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות