בטטה צלויה וסלט בצל ירוק
טוסט בטטה וסלט בצל ירוק יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 55 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, מלח ופלפל, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: בצל ירוק בגריל וסלט בטטה עם Chèvre חם, סלט בטטה ובצל ירוק צלוי, ו בצל בגריל, בשר בקר וסלט בטטה.
הוראות
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול, מכסים על ידי אינץ ' עם מים קרים, מוסיפים 1 כף מלח ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. מבשלים עד רק מבושל דרך אבל לא רך, על 40 דקות בהתאם לגודל. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך לרוחב לפרוסות עבות 1/2 אינץ'. חייב להיות מזלג מכרז!
מברשת תפוחי אדמה משני הצדדים עם שמן קנולה ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל עד חום זהוב קל משני הצדדים ופשוט מבושל דרך, על 1 1/2 דקות לכל צד.
מברשת בצל ירוק עם שמן קנולה הנותרים גריל עד חרוך מעט ורך, על 4 דקות.
מקציפים יחד את הוינגר, החרדל והדבש בקערה ומתבלים במלח ופלפל. לאט לאט לטאטא בשמן זית עד emulsified וטעם לתיבול.
יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה, מוסיפים את הפטרוזיליה בעדינות לזרוק לשלב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.