בטטה-קציץ בשר הודו
קציץ בשר בטטה-הודו עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכונים העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם רוטב ברביקיו דבש, בצל, לחםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו קציץ בשר הודו ועוגות כוס בטטה, קציץ בשר הודו ממולא בצ'דר עם מנגל בטטה, ו קציץ בשר הודו מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות צלחת אפייה 2 ליטר.
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיף את בטטה, ומבשלים עד רך, על 10 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה המתוקים, מחית או שוט עד חלקה.
מערבבים את טורקיה הקרקע יחד עם הביצה, בצל מתוק, שום, רוטב ברביקיו, קטשופ, חרדל דיז ' ון, ופירורי לחם מחיטה מלאה בקערת ערבוב גדולה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מוסיפים את תפוחי האדמה המתוקים ומערבבים עד לשלב שווה. אם התערובת נראית רטובה מדי, להוסיף עוד פירורי לחם. השתמש בידיים שלך כדי ליצור את תערובת טורקיה לתוך צורת כיכר ומקום בתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש 1 שעה. חותכים את כיכר לשרת.