בטטות אנה עם גי מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בטטות אנה עם Ghee מתובל. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 69 גרם של שומן, וסך הכל 884 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו בטטות גארנט, תרמילי הל, מקלות קינמון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתובלים הודי אנה, בטטות, אנה., ו בטטות אנה עם שזיפים מיובשים.
הוראות
לחמם את התנור ל 400 F. לקלף את תפוחי האדמה המתוקים ולפרוס אותם לא עבה יותר מ 1/16 אינץ ' באמצעות מנדולינה (זה אחד אני משתמש).
מברשת מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' עם גי מתובל. מסדרים את פרוסות בטטה במעגלים קונצנטריים חופפים בשכבה אחת בתחתית המחבת.
מברישים אותם בג 'י מומס וממשיכים להניח את הבטטות הנותרות במעגלים חופפים, מברישים כל שכבה בג' י, עד שמיצית את כל הבטטה.
לטפטף את הגהי הנותר מעל בטטות.מכסים את תפוחי האדמה המתוקים עם פיסת נייר קלף רק גדול מספיק כדי לחפוף את הקצוות של המחבת על ידי כ 1 אינץ'.
מניחים עוד מחבת ברזל יצוק או צלחת כבדה, תנור הוכחה על נייר קלף ללחוץ על תפוחי אדמה מתוקים ולקדם אפילו בישול.
אופים במשך 40 דקות, ולאחר מכן להסיר את המשקל ואת נייר הקלף, ואופים עוד 5 דקות או עד תפוחי האדמה המתוקים להיות רך התשואה לחלוטין כאשר פירסינג על ידי מזלג.
חותכים לפרוסות ומגישים חמים.אם אתה רוצה להכין ghee מתובל משלך במקום לרכוש קיבוץ ניטר מסורתי (זמין כאן), פשוט להתחיל על ידי הצבת החמאה במחבת נירוסטה רחבה על חום נמוך. לזרוק את התבלינים. כשהחמאה תימס, היא תשחרר קצף דק. תוריד את הקצף ותשליך אותו. המשך להמיס את החמאה עד שהיא משחררת את כל הקצף שלה, כ -30 דקות, ומוצקי החלב הנותרים להתיישב לתחתית המחבת.
מניחים מסננת משובחת על קערה, ומניחים את המסננת עם מוסלין חמאה (זמין כאן) ושופכים את החמאה המומסת דרך המסננת מצופה המוסלין.
להעביר את ghee מתובל לצנצנות בודדות ולאחסן בטמפרטורת החדר בארון חשוך עד 1 שנה.