בטטות ותפוחים
בטטות ותפוחים עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 155 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם מלח, עמילן תירס, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו בטטות ותפוחים, בטטות עם תפוחים, ו בטטות עם תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים בטטות לתנור הולנדי ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 20 דקות או סתם עד שהם רכים.
מסננים בטטות ומצננים מעט. מקלפים וחותכים ל -1 / 4 אינץ'. פרוסות. ב 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה, שכבה מחצית מהתפוחים ובטטות. חזור על שכבות.
בסיר קטן שלבו את הסוכר, עמילן התירס, המים ומיץ הלימון לתערובת אחידה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את החמאה, הקינמון והמלח.
יוצקים מעל בטטות ותפוחים.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 10 דקות יותר או עד שהתפוחים רכים.