בטטות ממולאות אבוקדו
אבוקדו ממולאים בטטות נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 677 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 1 שעה. אם יש לכם שמן זית, בטטות, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בטטות ממולאות מתובלות, תפוחי אדמה מתוקים ממולאים בצ'ילי / בטטות, ו BLT ממולא אבוקדו.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים בטטות על תבנית אפייה.
אופים בטטות במשך 40 דקות, או עד מכרז, מפנה מדי פעם. תניח בצד.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הפלפל האדום, אבוקדו, כוסברה, שמן זית, בצל ירוק, כמון ומיץ ליים.
חותכים בטטות חצי לאורכו, ו fluff המרכזים עם מזלג. למעלה עם מילוי האבוקדו. מתבלים במלח ופלפל, ומוסיפים גבינת צ ' דר גרוסה.