בטטות מסוכרות
בטטות מסוכרות עשויות להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 431 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, אגוז מוסקט טחון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: מתוק " בטטות, תפוחי אדמה מתוקים מסוכרים s, ו בטטות מסוכרות.
הוראות
ב 4-סיר ליטר או תנור הולנדי, במקום תפוחי אדמה; להוסיף מספיק מים רק כדי לכסות תפוחי אדמה.
חום לרתיחה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים 20 עד 25 דקות או רק עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מסננים; לשטוף עם מים קרים כדי להתקרר מעט.
תנור חום עד 177°. ספריי 2-עד 2 1/2-ליטר תבשיל רדוד עם ספריי בישול.
הסר עורות מתפוחי אדמה מתוקים.
חותכים לפרוסות 1/2 אינץ'; מניחים בתבשיל.
בסיר 1 ליטר, סוכר חום חום חום חום חום, עמילן תירס, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, מיץ תפוחים 2 כפות חמאה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה.
יוצקים תערובת על תפוחי אדמה. בקערה קטנה, לערבב תוספות עד מתפורר.
מפזרים באופן שווה על תפוחי אדמה מתוקים.
אופים חשפו 15 עד 20 דקות או עד מבעבע.