בטטות עם דבש, לימון ותבלינים קלויים
תפוחי אדמה מתוקים עם דבש, לימון ותבלינים קלויים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 280 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, בטטות, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים קלויים עם דבש ותבלינים: מנה בצד חג ההודיה, בטטות עם אדאמה ותבלינים סתיו, ו פירה בטטות עם תבלינים מרוקאים.
הוראות
חמאה צלחת אפייה. מסדרים את פרוסות הבטטה במעגלים קונצנטריים בצלחת.
בקערה, לשלב את המים החמים עם 1 כף של הדבש והחמאה; מערבולת כדי להמיס את החמאה.
יוצקים את הנוזל על תפוחי האדמה המתוקים. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 40 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים.
בינתיים, במחבת קטנה, טוסט זרעי כמון וכוסברה על חום מתון עד ריחני, על 40 שניות; בואו להתקרר.
להעביר את הזרעים מטחנת תבלין לטחון לאבקה.
מעבירים את האבקה לקערה קטנה. מערבבים את מיץ לימון, שמן, שום, זנגביל ואת הנותרים 1 כף של דבש; העונה עם מלח ופלפל.
יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה ומגישים.