קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

בטטות עם דבש, לימון ותבלינים קלויים

בטטות עם דבש, לימון ותבלינים קלויים
תפוחי אדמה מתוקים עם דבש, לימון ותבלינים קלויים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 280 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, בטטות, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מתוקים קלויים עם דבש ותבלינים: מנה בצד חג ההודיה, בטטות עם אדאמה ותבלינים סתיו, ו פירה בטטות עם תבלינים מרוקאים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חמאה צלחת אפייה. מסדרים את פרוסות הבטטה במעגלים קונצנטריים בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
בקערה, לשלב את המים החמים עם 1 כף של הדבש והחמאה; מערבולת כדי להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
יוצקים את הנוזל על תפוחי האדמה המתוקים. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 40 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
בינתיים, במחבת קטנה, טוסט זרעי כמון וכוסברה על חום מתון עד ריחני, על 40 שניות; בואו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר את הזרעים מטחנת תבלין לטחון לאבקה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
7
מעבירים את האבקה לקערה קטנה. מערבבים את מיץ לימון, שמן, שום, זנגביל ואת הנותרים 1 כף של דבש; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
יוצקים את הרוטב על תפוחי האדמה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים