בטטות צלויות עם אגוזי פקאן ורוטב מייפל מתובל
בטטות קלויות עם אגוזי פקאן ורוטב מייפל מתובל דורשות בערך 52 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל 413 קלוריות. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מאוכלרשת יש 8 אוהדים. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. אם יש לכם שמן צמחי, בטטה, אגוזי פקאן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 56%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון בטטות צלויות מייפל עם אגוזי פקאן, בטטות צלויות מייפל עם אגוזי פקאן, ו בטטות צלויות מייפל עם אגוזי פקאן.
הוראות
מחממים תנור ל -450 מעלות צלזיוס ומסדרים מתלה באמצע.
בזמן שהתנור מתחמם, הניחו אגוזי פקאן על תבנית עם נייר אפייה לטוסט עד שהם מריחים אגוזים וכהים מעט יותר, כ -5 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד.
מניחים בטטות על תבנית עם נייר אפייה, מזלפים שמן. מתבלים היטב במלח ופלפל שחור גרוס טרי, וזורקים לציפוי. צולים עד להזהבה ורכה כשנוקבים בסכין, בערך 40 עד 45 דקות.
בינתיים ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית. כאשר זה קצף, מערבבים סירופ מייפל קאיין ולתת לבשל בקצרה, על 1 דקה.
מגישים בטטות עם טפטוף חמאת מייפל ופיזור אגוזי פקאן.