בטי קרוקר ריס חמאת בוטנים ® & שוקולד צ'אנק חטיף עוגות עם ציפוי חמאת בוטנים
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: בטי קרוקר ריס חמאת בוטנים ® & שוקולד צ'אנק חטיף עוגות עם ציפוי חמאת בוטנים, עוגיות חמאת בוטנים עם פצפוצי שוקולד {ללא גלוטן}, ו עוגיות שוקולד סוכר עם ציפוי חמאת בוטנים (טעם של ריס).
הוראות
תנור חום עד 350° F. לכסות תבנית אפייה 8 אינץ ' עם לסכל ולרסס עם תרסיס אפייה.
הוסף את עוגיית חמאת הבוטנים של בטי קרוקר ריס & Chocolate Chunky
מערבבים, חמאה, שמן, ביצים ומים לקערת ערבוב בינונית, מערבבים עם מרית עד בשילוב.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית האפייה ולהפיץ באופן שווה עם מרית גומי.
אופים במשך 18 עד 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי. שים את פאן בצד ל-5 עד 10 דקות. לאחר מכן, הרם את נייר הכסף מתוך תבנית האפייה כדי להסיר את העוגה ולאפשר להתקרר לחלוטין על מדף אפייה.
מוסיפים חמאת בוטנים וחמאה לקערת ערבוב גדולה או לקערת מיקסר לעמוד.
מערבבים עם קובץ מצורף מקצף עם מערבל לעמוד או מערבל חשמלי עד חלקה.
מוסיפים תמצית וניל ומערבבים עד לשלב.
מוסיפים סוכר ומערבבים של קונדיטור. העקביות תיראה מתפוררת.
מוסיפים חלב, בהדרגה, כף אחת בכל פעם ומערבבים עד חלקה וקרם. מקררים ציפוי כשלא משתמשים בו.
באמצעות מרית אופסט, להוסיף ציפוי לחלק העליון של העוגה. למעלה עם מיני שוקולד צ ' יפס.