פעמיים מבושל בשר חזיר בטן עם בצל & תפוח velouté לוקח על 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 923 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 142 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם רוזמרין, חמאה, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר בטן & Cippollini בצל Focaccia מתכון, שומר מנגל מבושל איטי, בצל וכריכי חזיר, ו בטן חזיר צלויה עם סירופ מייפל וחומץ תפוחים.
הוראות
1
עם עלי ומרגמה, לרסק את זרעי כוסברה עם אניס הכוכב, ואז לערבב דרך המלח. מתבלים את החזיר משני הצדדים עם תערובת המלח.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2
מניחים את החזיר, צד העור למעלה, בצלחת עמיד כי הוא רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו. לפזר על עשבי תיבול, ואז לעזוב את הלילה אם יש לך זמן-לראות קצה, להלן.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
תנור חום ל 150C / מאוורר 130c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
רוקן את שומן האווז לסיר וחום עד לנוזל ומתחיל להתבשל. מצקת את השומן על החזיר; להוסיף שמן חמניות כדי לכסות אם אתה צריך. מכסים את המנה בנייר כסף, ואז לבשל את החזיר בתנור, ללא הפרעה, במשך 3 שעות עד אז זה יהיה רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניות
שומן אווז
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
מצקת
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את הצלחת מהתנור ולהשאיר אותו להסתפק 10 דקות. בינתיים, קו מגש עם פיסת נייר greaseproof. בזהירות להרים את החזיר מן השומן ולקחת את כל עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הנח אותו על הנייר, צד העור למטה.
7
חותכים עוד פיסת נייר ולהניח אותו על החזיר. מכסים במגש, כורעים עם כמה פחיות, ומשאירים במקרר למשך הלילה - ראה טיפ, למטה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
כאשר אתה מוכן לבשל את החזיר, לחמם תנור 220C / מאוורר 200C / גז
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר חזיר מהמגש, ולאחר מכן לקלף נייר. קל להבקיע את העור ליהלומים מסודרים עם סכין חדה לקצץ את הקצוות כך שאתה מקבל מלבן מושלם.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
10
כדי לבשל את החזיר, לחמם טפטוף של שמן במחבת גדולה לא מקל ovenproof.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
להניח את החזיר, צד העור למטה, ולהשאיר כמה דקות כדי crackle, ואז למקם את המחבת בתנור ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
הסר מהתנור ולבדוק כדי לראות כי העור יש שלפוחיות, ולאחר מכן בזהירות להפוך אותו ומבשלים את החלק התחתון במשך 3 דקות רק כדי לחמם דרך. להרים ללוח.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
בעוד בשר החזיר צלוי, להפוך את velout.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
14
מחממים את החמאה במחבת. מבשלים את הבצל והתפוחים עבור 8-10 דקות עד רך, אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
יוצקים את המניה ומבשלים במשך 8 דקות עד התפוחים מתחילים להתמוטט. מערבבים את השמנת, ואז מבשלים הכל עבור 2 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל. בזהירות עצה לתוך בלנדר, בליץ עד חלקה ככל האפשר, ואז להטות לתוך סיר כך שלה מוכן להיות מחומם מחדש.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
מרתיחים את הגזר במשך 2 דקות במים מלוחים, ואז לנקז היטב.