קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

בטן חזיר מבושלת פעמיים עם בצל ותפוח velouté

בטן חזיר מבושלת פעמיים עם בצל ותפוח velouté
פעמיים מבושל בשר חזיר בטן עם בצל & תפוח velouté לוקח על 4 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 79 גרם של שומן, וסך הכל 923 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 142 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לכם רוזמרין, חמאה, מלח ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר חזיר בטן & Cippollini בצל Focaccia מתכון, שומר מנגל מבושל איטי, בצל וכריכי חזיר, ו בטן חזיר צלויה עם סירופ מייפל וחומץ תפוחים.

הוראות

1
עם עלי ומרגמה, לרסק את זרעי כוסברה עם אניס הכוכב, ואז לערבב דרך המלח. מתבלים את החזיר משני הצדדים עם תערובת המלח.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מניחים את החזיר, צד העור למעלה, בצלחת עמיד כי הוא רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו. לפזר על עשבי תיבול, ואז לעזוב את הלילה אם יש לך זמן-לראות קצה, להלן.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
3
תנור חום ל 150C / מאוורר 130c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
רוקן את שומן האווז לסיר וחום עד לנוזל ומתחיל להתבשל. מצקת את השומן על החזיר; להוסיף שמן חמניות כדי לכסות אם אתה צריך. מכסים את המנה בנייר כסף, ואז לבשל את החזיר בתנור, ללא הפרעה, במשך 3 שעות עד אז זה יהיה רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
שומן אווזשומן אווז
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
מצקתמצקת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר את הצלחת מהתנור ולהשאיר אותו להסתפק 10 דקות. בינתיים, קו מגש עם פיסת נייר greaseproof. בזהירות להרים את החזיר מן השומן ולקחת את כל עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
הנח אותו על הנייר, צד העור למטה.
7
חותכים עוד פיסת נייר ולהניח אותו על החזיר. מכסים במגש, כורעים עם כמה פחיות, ומשאירים במקרר למשך הלילה - ראה טיפ, למטה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
8
כאשר אתה מוכן לבשל את החזיר, לחמם תנור 220C / מאוורר 200C / גז
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
הסר חזיר מהמגש, ולאחר מכן לקלף נייר. קל להבקיע את העור ליהלומים מסודרים עם סכין חדה לקצץ את הקצוות כך שאתה מקבל מלבן מושלם.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
כדי לבשל את החזיר, לחמם טפטוף של שמן במחבת גדולה לא מקל ovenproof.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
להניח את החזיר, צד העור למטה, ולהשאיר כמה דקות כדי crackle, ואז למקם את המחבת בתנור ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר מהתנור ולבדוק כדי לראות כי העור יש שלפוחיות, ולאחר מכן בזהירות להפוך אותו ומבשלים את החלק התחתון במשך 3 דקות רק כדי לחמם דרך. להרים ללוח.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
בעוד בשר החזיר צלוי, להפוך את velout.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
14
מחממים את החמאה במחבת. מבשלים את הבצל והתפוחים עבור 8-10 דקות עד רך, אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
יוצקים את המניה ומבשלים במשך 8 דקות עד התפוחים מתחילים להתמוטט. מערבבים את השמנת, ואז מבשלים הכל עבור 2 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל. בזהירות עצה לתוך בלנדר, בליץ עד חלקה ככל האפשר, ואז להטות לתוך סיר כך שלה מוכן להיות מחומם מחדש.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
16
מרתיחים את הגזר במשך 2 דקות במים מלוחים, ואז לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
17
מחממים את שמן הזית, ואז מטגנים את הגזרים בתיבול של 5 דקות, משליכים מדי פעם עד שמתחילים להשחים. לחמם בעדינות את הקטיפה. אתה מוכן עכשיו לצלחת למעלה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
18
השתמש בסכין חדה לגלף את החזיר לפרוסות ארוכות על 2 ס " מ עבה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
19
הנח 2 או 3 פרוסות על כל צלחת, חופפים מעט. שים 3 או 4 גזר על כל צלחת, שוכב כולם באותו כיוון כמו חזיר. כף שלולית של קטיפה על קצה הגזר.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
20
מקשטים עם עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר