בטרסקוץ' סירים דה קרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סירי חמאה דה קרם. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. אם יש לך ביצים, חמאה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סירי שוקולד חריפים דה קרם עם חמאה מגואלת בדם, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו סירים דה קרם ~ אספרסו קרם (מתכונים דומים).
הוראות
חלב חום מעל חום בינוני גבוה בסיר כבד עד 180 (לא להרתיח).
מערבבים סוכר חום ואת החומרים הבאים 5 (דרך חלמונים ביצה) בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף. בהדרגה לשפוך 1/2 כוס תערובת חלב חם לתוך תערובת ביצה, לטאטא כל הזמן. החזרת תערובת ביצים למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מסננים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה. מערבבים בחמאה ווניל. כיסוי וצינה 1 שעה.
מחלקים תערובת שווה בין 6 (8-אונקיה) כוסות פודינג.
מניחים כוסות במחבת אפיית מתכת 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מספיק מים חמים לבוא חצי עד הצדדים של כוסות.
אופים ב 325 במשך 24 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר כוס הוא נגע.
הסר כוסות מחבת; מגניב על מתלה 20 דקות. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
מניחים קרם ואבקת סוכר בקערה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. פודינג למעלה עם שמנת.