קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

ביגולי עם ראגו ברווז

ביגולי עם ראגו ברווז
ביגולי עם ראגו ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1184 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציר עוף, חלב חם, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Rigatoni עם ראגו ברווז, Spaccatelle עם ראגו ברווז, ו גרגנלי עם ראגו ברווז (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את רגלי הברווז ולהסיר את כל השומן. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
2
בתבשיל כבד או תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
3
מוסיפים את רגלי הברווז ומבשלים עד חום מכל הצדדים ולהסיר, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
4
מוסיפים את הבצל, הגזר, השום והסלרי ומבשלים עד לריכוך, כ -7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את היין, העגבניות, מניית העוף והפטריות המיובשות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
4 עגבניות אדומות בינוניות4 עגבניות אדומות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את רגלי הברווז וחוזרים לרתיחה, מנמיכים את החום, מכסים ומאפשרים להתבשל במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
7
הסר את רגלי הברווז ולאפשר להתקרר. משוך את כל הבשר מהעצמות ולחזור לסיר, ללא העצמות. מבשלים חשפו במשך 30 דקות, או עד עבה למדי. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
רגל ברווזרגל ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
ממלאים סיר גדול עם 6 ליטרים מים ומוסיפים 2 כפות מלח. לבשל ביגולי עד "אל דנטה", על 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
מחממים את הרוטב, מנקזים פסטה וזורקים למחבת. לזרוק מעיל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
10
כדי להפוך את הבצק: לעשות תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך היטב באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ותערובת חלב. בעזרת מזלג, היכו יחד את תערובת הביצים והחלב והתחילו לשלב את הקמח החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
תותים טריים פרוסים נוספיםתותים טריים פרוסים נוספים
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
12
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שאריות חתיכות פריך. זרוק את החלקים האלה. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
13
כדי להפוך את Bigoli: ללוש בצק עד חלקה ומתוח, ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
14
הערה: אין לדלג על חלק הלישה או מנוחה של מתכון זה. הם חיוניים לפסטה קלה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
15
חותכים את הבצק ל 6 חתיכות, ולהפעיל כל חתיכה דרך מטחנת בשר להגדיר לגודל ההבלטה הקטן ביותר. כאשר הפסטה יוצאת, לחתוך אותו לחתיכות 12 אינץ ' ומיד אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת1 מקל חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
ריבת אוכמניות איכותיתריבת אוכמניות איכותית
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
16
לפרוס על גיליון עוגיות מאובק עם קמח תירס, להיות זהיר כדי לשמור על הגדילים נפרדים. לסיים את כל 6 חתיכות באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ופלים וניל (65 עוגיות)ופלים וניל (65 עוגיות)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך