קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

ביגולי עם ראגו ברווז

ביגולי עם ראגו ברווז
ביגולי עם ראגו ברווז יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1184 קלוריות, 75 גרם חלבון ו 43 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ציר עוף, חלב חם, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Rigatoni עם ראגו ברווז, Spaccatelle עם ראגו ברווז, ו גרגנלי עם ראגו ברווז (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את רגלי הברווז ולהסיר את כל השומן. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
2
בתבשיל כבד או תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
3
מוסיפים את רגלי הברווז ומבשלים עד חום מכל הצדדים ולהסיר, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
4
מוסיפים את הבצל, הגזר, השום והסלרי ומבשלים עד לריכוך, כ -7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את היין, העגבניות, מניית העוף והפטריות המיובשות ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשותפטריות מיובשות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים את רגלי הברווז וחוזרים לרתיחה, מנמיכים את החום, מכסים ומאפשרים להתבשל במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
7
הסר את רגלי הברווז ולאפשר להתקרר. משוך את כל הבשר מהעצמות ולחזור לסיר, ללא העצמות. מבשלים חשפו במשך 30 דקות, או עד עבה למדי. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
רגל ברווזרגל ברווז
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
ממלאים סיר גדול עם 6 ליטרים מים ומוסיפים 2 כפות מלח. לבשל ביגולי עד "אל דנטה", על 8 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מחממים את הרוטב, מנקזים פסטה וזורקים למחבת. לזרוק מעיל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
כדי להפוך את הבצק: לעשות תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך היטב באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ותערובת חלב. בעזרת מזלג, היכו יחד את תערובת הביצים והחלב והתחילו לשלב את הקמח החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
כשאתם מרחיבים את הבאר, תמשיכו לדחוף את הקמח למעלה כדי לשמור על צורת הבאר. אל תדאג כי בשלב הראשוני הזה נראה מבולגן. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
12
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שאריות חתיכות פריך. זרוק את החלקים האלה. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
13
כדי להפוך את Bigoli: ללוש בצק עד חלקה ומתוח, ולתת לנוח 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
14
הערה: אין לדלג על חלק הלישה או מנוחה של מתכון זה. הם חיוניים לפסטה קלה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
15
חותכים את הבצק ל 6 חתיכות, ולהפעיל כל חתיכה דרך מטחנת בשר להגדיר לגודל ההבלטה הקטן ביותר. כאשר הפסטה יוצאת, לחתוך אותו לחתיכות 12 אינץ ' ומיד אבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(להסיר כל פית)(להסיר כל פית)
16
לפרוס על גיליון עוגיות מאובק עם קמח תירס, להיות זהיר כדי לשמור על הגדילים נפרדים. לסיים את כל 6 חתיכות באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ