קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות2
מגזין

ביגנטס חלבי

ביגנטס חלבי
צריך מתאבן צמחוני? Buttermilk Beignets יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 89 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, סודה לשתיה, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Buttermilk Beignets, Buttermilk Beignets, ו Buttermilk Beignets-סופגניות צרפתיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החלב בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה עד בועות קטנות נוצרות על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
עצות מאפה-#5 עגול ועצות מאפה-#5 עגול ו
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרתעוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
2
הסר מהחום, להוסיף את חלב החמאה, ולאחר מכן לשפוך לתוך קערה מיקסר לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
3
לטאטא את השמרים ואת הסוכר ולהניח בצד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים1 כוס מים חמימים (110° עד 115°), מחולקים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסיםחבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
4
מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים במהירות נמוכה, באמצעות וו בצק, עד שהרכיבים היבשים נרטבים, 3 עד 4 דקות. להגדיל את מהירות המיקסר בינוני ולהמשיך לערבב עד הבצק יוצר כדור רופף והוא עדיין רטוב למדי דביק, 1 עד 2 דקות יותר. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים את הבצק בצד במקום ללא טיוטה למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(כל המטרה עובדת גם)(כל המטרה עובדת גם)
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
5
יוצקים מספיק שמן בוטנים לתוך סיר גדול כדי למלא אותו לעומק של 3 אינץ ' ולהביא לטמפרטורה של 375°f מעל חום בינוני (זה ייקח בערך 20 דקות). קו צלחת עם מגבות נייר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
ציוד שתשתמש בו
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
6
קמח קלות את משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק על זה.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
7
מפזרים את החלק העליון של הבצק בקמח, לוחצים בעדינות כדי לשטח, מקפלים אותו לשניים, ומכניסים בעדינות את הקצוות מתחת כדי ליצור עגול מחוספס. אבק שוב לגלגל את הבצק לתוך חצי אינץ '-עד 1/3 אינץ ' - מעגל עבה.
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא1/2 עד 3/4 כוס קמח מלא
1 כף רמה מלח ים דק1 כף רמה מלח ים דק
8
תן את שאר הבצק במשך 1 דקה לפני השימוש בסכין שף, סכין ספסל, או גלגל פיצה לחתוך את הבצק לריבועים 1 1/2 אינץ ' (אתה צריך לקבל על 48).
מרכיבים שתצטרך
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
מגרד בצקמגרד בצק
9
בעדינות למתוח את beignet לאורך בזהירות לזרוק אותו לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
10
הוסף כמה beignets (לא overcrowd אותם, אחרת השמן יהיה להתקרר ואת beignets יהיה לספוג שמן להיות שמנוני) ומטגנים עד נפוח וזהב חום, הופך אותם לעתים קרובות עם כפית מחוררת, במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
11
העברה לצלחת מוכנה לנקז בזמן שאתה מבשל את השאר.
12
מגישים בעודם חמים, קבורים תחת ערימת סוכר של ממתקים, עם קפה חם בצד.
מרכיבים שתצטרך
קוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקותקוביות טופי אנגלי שוקולד חלב, מחולקות
1 חבילה תערובת אוכל שטן או עוגת שוקולד (בגודל רגיל)1 חבילה תערובת אוכל שטן או עוגת שוקולד (בגודל רגיל)
1
הבצק beignet יכול להיות מורכב עד 8 שעות מראש של טיגון. קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולרסס אותו עם תרסיס בישול nonstick. לאחר חיתוך הבצק, מניחים את הסיכות על הנייר ומניחים עוד גיליון משומן של נייר קלף, מרוסס כלפי מטה, על גבי. לעטוף את כל גיליון האפייה עם ניילון לעטוף להכניס למקרר. ניתן לטגן את הביניטים ישירות מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוס, שטוף, קצוות מנותקיםאספרגוס, שטוף, קצוות מנותקים
2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות2 כדורי 4 אונקיות מוצרלה באיכות טובה, קרועים לחתיכות
קרמלים וטוטי רול מידג'סקרמלים וטוטי רול מידג'ס
ציוד שתשתמש בו
1 כוס חתיכות אפיית טופי (כגון SKOR®)1 כוס חתיכות אפיית טופי (כגון SKOR®)
קרטון חמוציות רוטב תפוזיםקרטון חמוציות רוטב תפוזים
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2
Reprinted with permission from DamGood
3
מתוק: קינוחים כדי לספק את השן המתוקה שלך, בסגנון ניו אורלינס על ידי דוד גואה ורקל פלזל, © November 2009 Taunton Press