ביגנטס חלבי
צריך מתאבן צמחוני? Buttermilk Beignets יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 48 מנות. עם 89 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, סודה לשתיה, חלב חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו Buttermilk Beignets, Buttermilk Beignets, ו Buttermilk Beignets-סופגניות צרפתיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החלב בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה עד בועות קטנות נוצרות על פני השטח.
הסר מהחום, להוסיף את חלב החמאה, ולאחר מכן לשפוך לתוך קערה מיקסר לעמוד.
לטאטא את השמרים ואת הסוכר ולהניח בצד במשך 5 דקות.
מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח ומערבבים במהירות נמוכה, באמצעות וו בצק, עד שהרכיבים היבשים נרטבים, 3 עד 4 דקות. להגדיל את מהירות המיקסר בינוני ולהמשיך לערבב עד הבצק יוצר כדור רופף והוא עדיין רטוב למדי דביק, 1 עד 2 דקות יותר. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים את הבצק בצד במקום ללא טיוטה למשך 1 שעה.
יוצקים מספיק שמן בוטנים לתוך סיר גדול כדי למלא אותו לעומק של 3 אינץ ' ולהביא לטמפרטורה של 375°f מעל חום בינוני (זה ייקח בערך 20 דקות). קו צלחת עם מגבות נייר ולהניח בצד.
קמח קלות את משטח העבודה שלך ולהפוך את הבצק על זה.
מפזרים את החלק העליון של הבצק בקמח, לוחצים בעדינות כדי לשטח, מקפלים אותו לשניים, ומכניסים בעדינות את הקצוות מתחת כדי ליצור עגול מחוספס. אבק שוב לגלגל את הבצק לתוך חצי אינץ '-עד 1/3 אינץ ' - מעגל עבה.
תן את שאר הבצק במשך 1 דקה לפני השימוש בסכין שף, סכין ספסל, או גלגל פיצה לחתוך את הבצק לריבועים 1 1/2 אינץ ' (אתה צריך לקבל על 48).
בעדינות למתוח את beignet לאורך בזהירות לזרוק אותו לתוך השמן.
הוסף כמה beignets (לא overcrowd אותם, אחרת השמן יהיה להתקרר ואת beignets יהיה לספוג שמן להיות שמנוני) ומטגנים עד נפוח וזהב חום, הופך אותם לעתים קרובות עם כפית מחוררת, במשך 2 עד 3 דקות.
העברה לצלחת מוכנה לנקז בזמן שאתה מבשל את השאר.
מגישים בעודם חמים, קבורים תחת ערימת סוכר של ממתקים, עם קפה חם בצד.
הבצק beignet יכול להיות מורכב עד 8 שעות מראש של טיגון. קו גיליון אפייה עם נייר קלף ולרסס אותו עם תרסיס בישול nonstick. לאחר חיתוך הבצק, מניחים את הסיכות על הנייר ומניחים עוד גיליון משומן של נייר קלף, מרוסס כלפי מטה, על גבי. לעטוף את כל גיליון האפייה עם ניילון לעטוף להכניס למקרר. ניתן לטגן את הביניטים ישירות מהמקרר.
Reprinted with permission from DamGood
מתוק: קינוחים כדי לספק את השן המתוקה שלך, בסגנון ניו אורלינס על ידי דוד גואה ורקל פלזל, © November 2009 Taunton Press