בייבי תפוחי אדמה וסלט גרגיר הנחלים
אם יש לכם יוגורט, עירית, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בייבי תפוחי אדמה וסלט גרגיר הנחלים, קשת גזר, בטטה וגזרת תינוק, ו סלמון, גרגיר הנחלים, שומר וסלט סלק תינוק עם רוטב למוני "קוויאר" .
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר גדול.
הוסף 1 כף של המלח ומספיק מים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. מביאים לרתיחה. מבשלים עד מזלג מכרז, כ 20 דקות; ניקוז.
מניחים את הביצים בסיר ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומבשלים 8 דקות.
מסננים ומעבירים לקערה של מי קרח. לקלף ולחתוך את הביצים. במעבד מזון או בלנדר, לעבד את המיונז, חרדל, יוגורט, שאלוט, שום, מיץ לימון, פלפל, ואת המלח שנותר עד חלקה. מקציפים את תפוחי האדמה ומניחים אותם בקערת הגשה.
מוסיפים את הביצים, גרגיר הנחלים, עירית וזורקים. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות לפני ההגשה.