בייגל תפוחי אדמה עם בצל מזוגג בחמאה
בייגל תפוחי אדמה עם בצל מזוגג בחמאה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 252 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 31 סנט למנה מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -68 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, ביצה, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. נסו בצל מטוגן לבן-בצל מזוגג, חמאת בוטנים ובייגל תפוחים זול, ו בייגל תבלינים דלעת תוצרת בית עם חמאת דבש קינמון מוקצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מועכים את תפוח האדמה. הביאו לרתיחה 2 1/2 ליטר מים בסיר גדול.
מוסיפים את תפוח האדמה ומבשלים עד שהם רכים, 20 עד 25 דקות.
מוציאים את תפוח האדמה ושומרים את מי הבישול. כשהוא קריר מספיק לטיפול, מקלפים את תפוח האדמה ומועכים בקערה בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים כמה טיפות ממי הבישול, במידת הצורך.
מכינים את הבצק. מערבבים את שמן הזית והדבש לתוך הפירה.
מערבבים את הקמח, 2 1/2 כפיות מלח ואת השמרים בקערה של מערבל מעמד מצויד מצורף ההנעה.
מוסיפים למיקסר את תערובת תפוחי האדמה ו -1 כוס מי בישול שמורים; מקציפים במהירות בינונית עד שהם נוקשים אך גמישים, 10 דקות. מקציפים עוד כמה כפות מי בישול, במידת הצורך. (שמרו את יתרת מי הבישול.)
ללוש את הבצק. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש ביד עד שהבצק חלק וקופץ לאחור בלחיצה, כ -5 דקות.
מזלפים מעט שמן זית לקערה גדולה.
מוסיפים את הבצק והופכים לציפוי שמן. מכסים את הקערה במטלית לחה ומניחים בצד במקום חם עד שהבצק מוכפל בגודל, 1 1/2 עד 2 שעות.
מבשלים את הבצל. בזמן שהבצק מתפח ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש נמוכה; מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא שקוף ורך אך לא שחום, 20 עד 30 דקות. מתבלים ב 1/2 כפית מלח ומניחים בצד.
טופס בייגל. אגרוף את הבצק. יוצרים ליומן ואז חותכים ל 12 חלקים שווים.
מגלגלים כל חתיכה לכדור הדוק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה; מכסים במטלית לחה ומניחים לתפוח 30 דקות. צרו חור במרכז כל כדור עם האגודלים. למתוח ולהפוך את טבעת עד חור הוא על 2 סנטימטרים רחב. מחזירים לתבנית האפייה, מכסים במטלית לחה ומניחים לתפוח 20 דקות נוספות. מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מרתיחים את הבייגל. הביאו לרתיחה את מי הבישול הנותרים של תפוחי האדמה השמורים. בזהירות לזרוק את בייגל לתוך המים, כמה בכל פעם, ומבשלים 30 שניות. הפוך את הבייגל בעזרת כף מחוררת ובשל 30 שניות נוספות. הניחו את הבייגל על מתלה לניקוז, ואז חזרו לתבנית האפייה מרופדת הקלף.
מעבירים את תבנית האפייה לתנור; אופים עד שהבייגל מתחיל להשחים, כ -10 דקות. מקציפים את הביצה עם 1 כף מים; מברישים את התערובת על הבייגל ומעליהם את הבצל המוקפץ. ממשיכים לאפות עד להזהבה, 10 עד 15 דקות נוספות.
בואו להתקרר 15 דקות לפני ההגשה.