קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייגל תפוחי אדמה עם בצל מזוגג בחמאה

בייגל תפוחי אדמה עם בצל מזוגג בחמאה
בייגל תפוחי אדמה עם בצל מזוגג בחמאה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 252 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 31 סנט למנה מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -68 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, ביצה, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. נסו בצל מטוגן לבן-בצל מזוגג, חמאת בוטנים ובייגל תפוחים זול, ו בייגל תבלינים דלעת תוצרת בית עם חמאת דבש קינמון מוקצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מועכים את תפוח האדמה. הביאו לרתיחה 2 1/2 ליטר מים בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים את תפוח האדמה ומבשלים עד שהם רכים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3
מוציאים את תפוח האדמה ושומרים את מי הבישול. כשהוא קריר מספיק לטיפול, מקלפים את תפוח האדמה ומועכים בקערה בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים כמה טיפות ממי הבישול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מכינים את הבצק. מערבבים את שמן הזית והדבש לתוך הפירה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5
מערבבים את הקמח, 2 1/2 כפיות מלח ואת השמרים בקערה של מערבל מעמד מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים למיקסר את תערובת תפוחי האדמה ו -1 כוס מי בישול שמורים; מקציפים במהירות בינונית עד שהם נוקשים אך גמישים, 10 דקות. מקציפים עוד כמה כפות מי בישול, במידת הצורך. (שמרו את יתרת מי הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
ללוש את הבצק. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש ביד עד שהבצק חלק וקופץ לאחור בלחיצה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
8
תן לזה לנוח.
9
מזלפים מעט שמן זית לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את הבצק והופכים לציפוי שמן. מכסים את הקערה במטלית לחה ומניחים בצד במקום חם עד שהבצק מוכפל בגודל, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מבשלים את הבצל. בזמן שהבצק מתפח ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש נמוכה; מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא שקוף ורך אך לא שחום, 20 עד 30 דקות. מתבלים ב 1/2 כפית מלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
12
טופס בייגל. אגרוף את הבצק. יוצרים ליומן ואז חותכים ל 12 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
13
מגלגלים כל חתיכה לכדור הדוק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה; מכסים במטלית לחה ומניחים לתפוח 30 דקות. צרו חור במרכז כל כדור עם האגודלים. למתוח ולהפוך את טבעת עד חור הוא על 2 סנטימטרים רחב. מחזירים לתבנית האפייה, מכסים במטלית לחה ומניחים לתפוח 20 דקות נוספות. מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מרתיחים את הבייגל. הביאו לרתיחה את מי הבישול הנותרים של תפוחי האדמה השמורים. בזהירות לזרוק את בייגל לתוך המים, כמה בכל פעם, ומבשלים 30 שניות. הפוך את הבייגל בעזרת כף מחוררת ובשל 30 שניות נוספות. הניחו את הבייגל על מתלה לניקוז, ואז חזרו לתבנית האפייה מרופדת הקלף.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
15
אופים את הבייגל.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מעבירים את תבנית האפייה לתנור; אופים עד שהבייגל מתחיל להשחים, כ -10 דקות. מקציפים את הביצה עם 1 כף מים; מברישים את התערובת על הבייגל ומעליהם את הבצל המוקפץ. ממשיכים לאפות עד להזהבה, 10 עד 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
בואו להתקרר 15 דקות לפני ההגשה.
18
צילום: דוד מלוש