קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בייגל תפוחי אדמה עם בצל מזוגג בחמאה

בייגל תפוחי אדמה עם בצל מזוגג בחמאה
בייגל תפוחי אדמה עם בצל מזוגג בחמאה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 252 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן למנה. מתאים ל-12 ומחירו 31 סנט למנה מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -68 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו בצל, ביצה, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 50%. נסו בצל מטוגן לבן-בצל מזוגג, חמאת בוטנים ובייגל תפוחים זול, ו בייגל תבלינים דלעת תוצרת בית עם חמאת דבש קינמון מוקצפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מועכים את תפוח האדמה. הביאו לרתיחה 2 1/2 ליטר מים בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את תפוח האדמה ומבשלים עד שהם רכים, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מוציאים את תפוח האדמה ושומרים את מי הבישול. כשהוא קריר מספיק לטיפול, מקלפים את תפוח האדמה ומועכים בקערה בינונית עד לקבלת תערובת חלקה, מוסיפים כמה טיפות ממי הבישול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מכינים את הבצק. מערבבים את שמן הזית והדבש לתוך הפירה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5
מערבבים את הקמח, 2 1/2 כפיות מלח ואת השמרים בקערה של מערבל מעמד מצויד מצורף ההנעה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים למיקסר את תערובת תפוחי האדמה ו -1 כוס מי בישול שמורים; מקציפים במהירות בינונית עד שהם נוקשים אך גמישים, 10 דקות. מקציפים עוד כמה כפות מי בישול, במידת הצורך. (שמרו את יתרת מי הבישול.)
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
ללוש את הבצק. הופכים את הבצק למשטח מקומח קלות. ללוש ביד עד שהבצק חלק וקופץ לאחור בלחיצה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
8
תן לזה לנוח.
9
מזלפים מעט שמן זית לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים את הבצק והופכים לציפוי שמן. מכסים את הקערה במטלית לחה ומניחים בצד במקום חם עד שהבצק מוכפל בגודל, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מבשלים את הבצל. בזמן שהבצק מתפח ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש נמוכה; מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא שקוף ורך אך לא שחום, 20 עד 30 דקות. מתבלים ב 1/2 כפית מלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
טופס בייגל. אגרוף את הבצק. יוצרים ליומן ואז חותכים ל 12 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
13
מגלגלים כל חתיכה לכדור הדוק ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה; מכסים במטלית לחה ומניחים לתפוח 30 דקות. צרו חור במרכז כל כדור עם האגודלים. למתוח ולהפוך את טבעת עד חור הוא על 2 סנטימטרים רחב. מחזירים לתבנית האפייה, מכסים במטלית לחה ומניחים לתפוח 20 דקות נוספות. מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מרתיחים את הבייגל. הביאו לרתיחה את מי הבישול הנותרים של תפוחי האדמה השמורים. בזהירות לזרוק את בייגל לתוך המים, כמה בכל פעם, ומבשלים 30 שניות. הפוך את הבייגל בעזרת כף מחוררת ובשל 30 שניות נוספות. הניחו את הבייגל על מתלה לניקוז, ואז חזרו לתבנית האפייה מרופדת הקלף.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
15
אופים את הבייגל.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
מעבירים את תבנית האפייה לתנור; אופים עד שהבייגל מתחיל להשחים, כ -10 דקות. מקציפים את הביצה עם 1 כף מים; מברישים את התערובת על הבייגל ומעליהם את הבצל המוקפץ. ממשיכים לאפות עד להזהבה, 10 עד 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
17
בואו להתקרר 15 דקות לפני ההגשה.
18
צילום: דוד מלוש