בייגלה מבושל איטלקי: Taralli
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל בייגלה מבושל איטלקי: Taralli. מתאים ל-48 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 78 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך שמרים, יין, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. וזה די טוב. נסו שני סוגים של טרלי, קרקר העוגיות האיטלקי, סלט איטלקי מבושל, ו קציץ בשר איטלקי עם ביצים קשות (מתכונים דומים).
הוראות
פזר את השמרים על היין והמים החמים בקערה קטנה, תן לשבת במשך כמה דקות, ואז מערבבים לערבב היטב.
מוסיפים את תערובת השמרים לקערה גדולה עם כל שאר החומרים.
מערבבים מרכיבים עם הידיים, ולאחר מכן פונים על לוח לא משוריין ללוש עד הבצק הוא חלק וגמיש. חזור לקערה נקייה ויבשה, לכסות במגבת לחה, ולתת לעלות במשך 30 דקות.
מחלקים את הבצק לחתיכות קטנות.
מגלגלים חתיכה לצורת עיפרון ארוכה ורזה, בערך בעובי הזרת.
חותכים לאורכים של 4 אינץ ' ולהביא את 2 הקצוות יחד כדי ליצור צורה דמוית סופגנייה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות F. מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מתגלגלת, על חום בינוני, ומוסיפים את taralli, כמה בכל פעם. יש מגבת מטבח מקופלת בקרבת מקום וכאשר taralli לעלות, להסיר ושחרר על המגבת להתייבש. חזור עם הבצק שנותר.
מסדרים את הטארלי המבושל על יריעות העוגיות ואופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, או עד חום זהוב ופריך.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione]()
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.