בייגלה רך
בייגלה רך הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם מים, מים, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בייגלה רך, בייגלה רך, ו בייגלה רך.
הוראות
ממיסים שמרים וסוכר במים חמים בקערה גדולה, ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 3 כוסות קמח 1 כפית מלח לתערובת שמרים; מערבבים עד הבצק הרך נוצר. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות).
מוסיפים מספיק קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע מהבצק להידבק לידיים (הבצק ירגיש מעט דביק).
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 40 דקות או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים. עבודה עם חלק אחד בכל פעם (לכסות את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש), לגלגל כל מנה לתוך חבל באורך 18 אינץ ' עם קצוות מחודדים. לחצות קצה אחד של חבל מעל השני כדי ליצור מעגל, משאיר כ 4 אינץ ' בסוף כל חבל. סובב את החבל בבסיס המעגל. מקפלים את הקצוות מעל המעגל לתוך צורת בייגלה מסורתית, צובט בעדינות כדי לאטום.
מניחים בייגלה על תבנית אפייה מצופה קלות בתרסיס בישול. מכסים ומניחים לעלייה 10 דקות (כעכים יעלו רק מעט).
שלב 6 כוסות מים וסודה לשתייה בתנור הולנדי nonaluminum. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים. בעדינות להוריד בייגלה 1 לתוך תערובת מים רותחים; לבשל 15 שניות. הפוך בייגלה עם מרית מחוררת; לבשל 15 שניות נוספות.
להעביר בייגלה מתלה תיל מצופה ספריי בישול. חזור על הליך עם בייגלה הנותרים.
מניחים בייגלה על תבנית אפייה מפוזרת בקמח תירס.
שלב 1 כפית מים וביצה בקערה קטנה, ערבוב עם מזלג עד חלקה.
מברשת שכבה דקה של תערובת ביצה על כעכים; מפזרים מלח כשר.
אופים ב 425 במשך 12 דקות או עד בייגלה הם חום זהוב עמוק.
מעביר למדף תיל כדי להתקרר.